hurrni nu kör vi för fulla puckar!

 Är det någon som behöver skjuts ikväll så är det bara att ringa 070-371 65 04

Nu ska jag har kul. CIAO



Hello Darls, Nu sitter jag hemma hos Karl medans han skottar fram carporten med traktorn. Tänkte passa på att blogga lite medans han ändå är upptagen.

Vi har varit på Marknad i Gnarp, därav anledningen varför vi är här men vi ska hem snart. Våran kväll bjuder på otroliga mysigheter iaf!

Alt 1: Vi åker till karls pappa, sedan åker vi hem och lagar fläskfilé med potatisgratäng och bea. Myser med tända ljus, sedan blir det nio bion, tänkte att vi skulle se Shutter Island. Tipp topp kväll helt enkelt.

Alt 2: Då åker vi till Karls far, sedan fläskfilé. På kvällskvisten blir det däremot inge mys utan ut och dricka öl och åka bil.. Inte min favorit syssla men Karl tycker att det är otroligt roligt.

Vi får helt enkelt slåss om vad vi ska göra :) Jag hoppas på bio kväll, kanske får muta älsklingen med att jag ska bjuda honom? ;) Då vill han nog se på bio.

Nu ska jag kika på lite bloggar, se om nån anständig människa är vaken kl 11.51 på en Lördag!
CIAO

P.S
Glöm inte att ställa en liten fråga uppe i frågerutan! kram

Hittade en asgullig bild på Karl när han var liten! Den får helt klart pryda mitt inlägg.


Nu ska jag nog göra natt för bloggen. Inte för att jag ska sova men resten av kvällen ska spenderas åt min underbara pojkvän och blivande sambo Karl ''Kalle'' Sjögren.

Jag har beställt glasögon!
:O det har jag ju glömt att berätta! Nu nån gång i veckan kommer jag att få dom, troligtvis på onsdag. Ett par svarta med tjocka bågar samt ett par pilotbrillor i svart. Classy. Jag har också beställt linser, så att jag kan börja sparras ;) Ingen hit att sparras med glasögon.

Nu ska jag hämta en massa ljus som jag ska tända i mitt rum, sedan ska Karl och jag spela Heroes3 mot varandra. Hihi, sov gott kära läsare. Pussisar

Gammal bild på mig, i början av ettan. Jag hade fortfarande piercingen i, busit.


Åh myspys á la Julia.

Karl och jag var och handlade förut på Ica, vi köpte fläskfilé tills imorrn, plus en massa andra saker. Vi spräckte nästan våran budget på 400 kr.

NEEEEEEJ! Jag tittar just nu på let's dance, och gissa vem som åkte ut? GUDRUN! En av mina favoriter, jag vill bara gråta. Hur kan folk låta detta ske? DISS DISS DISS

Måste erkänna att det var otroligt svettigt mot slutet. Det stog mellan Mattias och Gudrun, nån av dem skulle åka. Jag visste inte vem jag skulle heja på. Men men, jag är glad för Mattias skull, och jag är arg på svenska folket som helldre röstade på Molly än en på Gudrun! Skäms.

Just nu sitter Karl och dricker öl
medans vi ser på en dokumentär. En rolig sådan på Explorer. Vi har myst och kramats hela kvällen så vi tog en liiten paus nu för att äta popcorn etc..

Imorgon ska vi på veteranmarknad i Gnarp, Men mer om det sen, nu ska vi se på den här otroligt komiska dokumentären på explorer. ;D CIAO


Gudrun in action, vilken pärla.. 



Tänke lägga ut dagens outfit också. Lite gulligt att jag lägger ut den kl 17.11 på en Fredag? Ja så går det när man är sjuk och går omkring i en morgonrock hela dagen. <3

Men nu börjar Karl att bli tokig på mig, så nu måste jag åka. Glöm inte att fråga!

CIAO

Otrolig kvalité på webcamen, Tur att jag ska köpa en ny kamera snart då!


Ser ni det söta lilla frågerutan jag har skaffat under headern? Skriv en fråga! Vad som helst så svarar jag på den här i bloggen. Så är det nått ni undrar så fråga på. Skulle vara kul om nån liten lurifax frågade mig något roligt. ;)

Nu fiser jag iväg till Ica för att handla inför helgen, så fråga på medans jag är borta!

CIAO 


Nu är jag nyduschad och ny insmörjd med BodyLotion från Body Shop. Fick det i födelsedagspresent från svärmor ;)  Serien heter LOVE ETC och Luktar helt underbart.

världens underbaraste Karl är på väg hit, tagit honom fyra timmar ifrån huddik och hit. Helt sjukt vägföre vill jag bara säga. Men golfis klarade såklart det.
 
Vi ska iväg till ica och handla mat för helgen, så jag borde egentligen klä på mig, tror ni jag gör det eller? Nej, jag sätter mig en liten sväng på bloggen istället! ;)

Det blir fläskfilé med potatisgratäng och beasås ikväll iaf, guuud så gott, jag längtar redan. Sedan kanske det blir lite onyttigheter till efterätt också, eftersom det här är sista helgen vi får äta något onyttigt! :O Shit pommes.
Det lutar åt glass med maränger, gott gott och gott.

Men nu ära karl här, vi hörs och syns ;) CIAO

Mina LOVE ETC från BodyShop.



Shululuu! Tror jag ska börja varje inlägg med den hälsningsfrasen, den är bara typ så ball.

Jag behöver tips kära läsare! Vilka artister ska jag ha på spotify!? Jag blev asglad den dagen jag skaffade spotify, tänke ''yes, nu kan jag lyssna på vad som helst och ingen kan stoppa mig!'' Blev inte riktigt så. Efter att ha lyssnat på musik konstant i en vecka så rann allt licksom ut i sanden.

Men nu ska jag börja använda Spotify igen! Dock behöver jag lite tips på bra låtar osv. Just nu lyssnar jag på typ LadyGaga som är sååå sönderspelat för min del. Kommer verkligen inte på nått bra att lyssna på, soo help me please<3

Spotify in my heart.


Uuäh, God morgon världen. Känner mig otroligt opigg. Jag har lätt blivit smittad av nån slags influensa. Vaknade runt 11.00 tiden, då hade jag legat hela natten (Och morgonen) och bara vridit mig och antagligen snarkat. Jag kan absolut inte andas med näsan, så jag andas med öppen mun och tungfan blir som sandpapper. Ögonen vil jag inte ens gå in på, men jag kan ju säga såhär, jag kunde icke öppna dem imorse.

Sååå Jullan är hemma idag igen. Plugga klart Kemin blir det, kanske lite språk på det också? JAO.

Mamma och pappa har åkt iväg till stockholm nu, skönt att slippa dom! Nää, jag kommer att sakna dom jätte mycket, speciellt pappa eftersom han läser min blogg.

Nu är frågan, vad hittar KarlRobert och jag på i helgen då? Vi får se helt enkelt, eftersom jag är dödsjuk.. typ. Vi ska mata katterna iaf, det vet jag och det får jag inte glömma heller!

Nu ska jag nog äta lite flurre. CIAO


Jag låtsas bara, jag är verkligen inte sådär pigg i verkligheten.


Yeseri! I helgen är Karl och jag ensamma hemma! GUUUUUD VAD SKÖNT. Då blir det myspys för hela slanten då!

Pappa och mamma ska iväg till stockholm för att hälsa på min faster och hennes karl. Skulle vara kul att följa med  och träffa dem, men den tomma lägenheten lockar tuvär mer. Vi ska bara ta det lugnt och ta hand om varandra. Ska bli så otroligt mysigt<3

Vi tänkte se på film iaf, Någon som har något filmtips? Tänkte fisa iväg på hemmakväll och hyra typ tre filmer. Vill gärna ha lite råd så att man inte hyr någon B-skräckis, absolut det värsta jag vet.

Shutter Island ska nog också ses i helgen. Hört att den är bra så det blir bio i helgen också ;)

Nu gör jag mig iordning för kvällen, :) CIAO



Shululu! Jag är på bra humör, så jag tänkte smitta världen med det.

Är det bara jag som älskar att göra folk i min omgivning glada? T.ex. Om jag står i kön på Gina, och Kassörskan ser allmänt stressad och sur ut, då ler jag så mycket jag kan och lägger på mig världens ''gulligaste'' röst. När hon ger mig påsen med det jag har köpt så tackar jag henne som om hon nyss har levererat mitt förstfödde barn, OCH VIPS hon blir asglad och känner sig behövd!

Men jag har en obesegrad fiende
. Den gamla ödlan som står bakom kassan på HM. Jag skulle kunna sätta mig själ på att det är hon som har gjort rösten till den gamla sura snigeln i Monsters INC.. Vet ni vilken jag menar? Aja, Min charm funkar inte på denna gamla dam, jag har verkligen försökt. But i will not stop!

Nu ska jag göra min pojkvän glad. CIAO



Sedan i December har jag längtat efter att se Inglourious Basterds. Jag såg den förra veckan och jag blev så besviken så att jag ville gråta!

Hur kan det gå fel när Quentin Tarantino och Brad pitt gör en film tsm? Alla Tarantinos filmer är sjukligt bra och Braddan Är så snygg så att vilken film som helst blir bra med honom i den. Filmen var bara allmänt seg och dålig, men jag vill inte kalla den helt värdelös. Var ju ganska coolt då Hitler blev sönder skjuten med ett machine Gun.. Fast det var ju i princip filmens höjdpunkt för mig, så den kanske inte var så där jätte bra. Väldigt synd, jag som verkligen trodde att jag skulle älska den.

Man ska lyssna på Christina helt enkelt! Hon sa att filmen inte var nå bra. She was so right.

Lite roligt också att jag hade skrivit i något inlägg innan att filmen hette Inglorius Bastards. Tre stavfel? Duktigt Jullan.

Mitt tips är alltså att inte se den, vill du se den så gör det utan några som helst förväntningar.

Som den otrolige filmsmakare jag är så ska jag nu sätta mig och chilla lite framför Simpsons och Family Guy.
CIAO
                                                                       
VS



Hihi, Idag har Jullan solat solarium, Skönt! Jag var dock inte ensam, en ung herre vid namn KarlRobert följde med och solade han också! HAha, han solade i 18 min, han blev jätte brun ;)

Vi är aspepp på att köra igång med vårat beach2010! Jag ska skriva viktnedgången i slutet av varje vecka, kommer att bli intressant att se hur det går.

Men som sagt, vi har ju tjuvstartat lite med solningen plus att vi har varit ute och gått ganska mycket. Eftersom jag är sjuk idag så hade vi inte direkt något tempo när vi gick men det var mysigt endå.

Nu väntar Kemin på mig..
Jag skulle nog helldre sova i en snödriva än att spendera kvällen med den underbara kemiboken, men jag har inget val. Såg ett bra uttalande på facebook btw.

''Har kommit på att meningen med livet inte är kemi ialla fall'' Nä vet du vad freddanbow, I agree.

Så här känner jag för kemin.


Jullan är sjuk! kanske inte dödsjuk men endå. Man kan ju säga att jag är lättare snuvig. Jag kan icke andas genom näsan, vilket resulterade i att när jag vaknade imorse så hade min tunga torkat ut. FÖRSTÅR ni vilken otroligt äcklig känsla det var? Tungan kändes typ som ett sandpapper sträv och allmänt disgusting.

Det rinner ur ögonen så att jag ser ut som en jätte sjuk hundvalp. Hade jag gått till skolan idag hade folk flytt när dom såg mig, så jag valde att stanna hemma. Tänkte faktiskt åka till skolan. Men om man går fram och tillbaka från köket och det känns som att man har sprungit ett vasalopp, bör man överväga att vara hemma. Tänk bara trapporna på skolan, jag hade ju kollapsat efter tre trappor. 

Så idag blir det plugg och mys med Karl för Julia, Karl är ju här idag så vi får ju se vad vi hittar på ;).

Just nu, Inte så frääsch.



Shululuu! Nyss hem kommen efter filmkväll hos favoritbror, var mysigt.. vi fick popcorn. (Y)

Känner att jag håller på att bli sjuk, mamma är sjuk, pappa är sjuk och Lova är sjuk. Så jag är antagligen sjuk snart också. det ogillar vi! Få se om jag kan gå på skolan imorrn, har en migrän som dödar så vi får se hur det blir helt enkelt.

Tittade vad laserkliniken i sundsvall hette iaf! BelleVisage! Det ska Jullan söka på nu, kan ju deras hemsida satt ;)

Medans jag trippade omkring på stan med typ feber så kikade jag på lite grejjer. Hade presentkort på Gina för 200:- som jag fick av Karl. Köpte ett asfint armband, eller snarare fleera armband. Klart nöjd!

Nä, men nu ska jag göra mig klar för natten. Så ska jag pussa på Karl ;)

Shulu, CIAO

Armbandet jag köpte idag på Gina.


Hej och hopp!

Jag håller på att leta helt febrilt efter en laserklinik i Sundsvall. Vet att det ligger en imellan CoffeeHouse och Waynes, vet dock inte vad den heter! Hjälp mig?

Jag tänkte fixa mina akne ''ärr'', absolut jätte fult som tjej att ha sånt, tjejer ska ha fin hy, om ni vill höra min mening. Tänkte kirra det där då :) Har kikat på lite priser och har sett att det är ganska dyrt, runt 2000 kr. Dyrt för en som lever på studiebidrag tänkte jag ;). Såg också att hårborttagning för armhålan kostar 1500kr, för er som undrar. hihi, När jag får lön så kommer jag direkt att ta bort all kroppsbehåring med hjälp utav laser. Inge hår på Jullan förutom det som är på huvudet.

Jag får helt enkelt leta vidare efter denna ''mystery'' klinik. Jag måste ha gått förbi där minst 1000 gr men aldrig tänkt på vad den heter. Böh, Nu ska jag pussa på karl och göra mig iordning för sängen. Chill ;)

Puss och Sov sött! CIAO XoXo





Läste på Mathildas blogg att hon oroar sig för beachbody 2010. Eftersom jag inte vet hur man länkar så skriver jag bara hennes blogg här, ni får ursäkta min sämsthet.

Agnesmathiiilda.blogg.se <--- Read it!

Jag, Jullan elise Jonnan oroar mig icke, (Jo egentligen men jag låtsas som ingenting.) Jag och Karl har ett startskott för våran träning den 1 mars! DÅ ska vi inte äta något med socker i, INGA onttigheter. ABSOLUT ingen snabbmat. Bara grönsaker och kyckling typ ;) Som sagt, vi ska äta upp djurens mat.

Förutom allmän träning
så ska vi gå morgon som kväll, finns inte dåliga väder bara dåliga kläder. Ett ordspråk som jag har hört allt för många gånger, det känns nästan ironiskt när jag skriver det här.

Så för mig blir det promenad två gr per dag, Sedan boxning två dagar i veckan. Kanske inte världens träning, men det kommer att ge resultat. Promenaderna ska vara minst en timme var, även om man tappar känseln i vitala lemmar vid 30 minuter, det är bara att pina!

ABSOLUT inget med socker i, kommer att kännas tufft för Jullan, hon som har ett lättare sockerberoende.. hihi, Efter en vecka så kommer jag att slå mer folk en vanligt, men sen när sockerberoendet försvinner så är det lugna puckar.

Beachbody 2010 Here i come!



Älsklingen kom för en stund sedan, han tog med sig en liten godbit till mig ;) Han är så gullig.<3

Jag somnade till en stund förut, pga att jag låg och tittade på tv och min bångstyriga pappa skulle promt titta på OS! KAN OS SLUUTAA SNÄLLAA.. Visst, det är jätte kul att titta på. Det är jätte kul att Sverige har fått 3 guld än så länge. Men nu har jag tittat non-stop på fucking i jävla OS i flera veckor känns det som. Snälla, vad som helst förutom OS. Jag är verkligen helt hjärntvättad. VEM i hela världen vet reglerna i CURLING och hatar den sporten? Jo jag, för stackars jag är hjärntvättad..

Nu är det nog
, snart tar jag över tvdosan med våld, så att jag kan få se på något annat för en gångs skull!..

Moihah, Karl och jag sitter och smider små planer. Det går rykten om att pappa ska duscha, när pappa går och duschar smyger Karl ut och byter kanal samt tar med sig dosan in på mitt rum. Sedan begraver vi dosan levande! så att pappa aldrig nånsin kan byta tillbaka till OS!

Död åt OS som tar upp all tv-tid i Jonsson hemmet!

(Vet att det står bejing, men jag tycker att bilden återspeglar så bra hur jag känner just nu.)


Mhih, Nu har jag nyss kommit hem, suuperskönt, mest pga att det är typ -25 ute. BRRRW

Aja, var på nån UF mässa idag, hade skitkul, Diana gick omkring och åt upp hela Ufs godissamling.. Vi fick inte riktigt den inspiration vi sökte efter. Men hittade väldigt fina smycken iaf :)

Snart kommer världens underbaraste pojkvän hit, Saknar honom redan. Hur kan man sakna någon man är med 24/7 ? Vi saknar varandra efter typ en timme, vi kan helt enkelt inte få nog av varandra ;). Ska bli så himla underbart nu till sommaren då vi flyttar ihop. Längtar verkligen!

Jag har börjat spela ett spel på facebook.. jag vet, det är bad! Jag som hade lagt ner med det där för länge sedan, lyckats bryta mitt beroende, men icke. Nu är jag fast igen.. Spelet heter min stad och går ut på att bygga upp en stad? Alltså no life Julia. Nu tänker jag plugga kemi istället medans jag väntar på Karl<3

We have a future together


Mmm-mm, Nu sitter jag på skolan och chillar. Tog 06.25 bussen hit så nu är jag super pigg. Sov ju en stund på bussen som den elit jag är ;)

Börjar iaf om typ 20min, får sitta och läsa lite kändisbloggar en stund då..

Synd att det är tusen minus ute! Jag gick från busstation till Thoréns och jag trodde seriöst att jag skulle självdö. Det är typ en promenad på 3 minuter, och jag fick dödsångest. Thats bad people. Tror det -22 nu, skönt<3

Nu börjar jag snart, vi hörs och syns. CIAO 



Fan vad busig jag är, ingenting som jag skulle ha gjort har jag gjort. Fattar ni? Nä.. Jag skulle boxas och plugga, det gjorde jag inte, jag myste med Karl istället, och skottade tak..

men, lite cred borde jag få, jag läste typ 12 sidor kemi, bra gjort av mig tycker jag, speciellt när jag har en pratsjuk Karl brevid mig.

Tungt att gå natur, bra att jag är smart då så att det blir relativt lätt.

Har tittat på Spårlöst nu iaf. Jag börjar nästan jämt att gråta när jag tittar på det. Jag är så blödig av mig, något jag har ärft av min underbara mor, som börjar att grina till tecknade robin hood och shrek. Hur gulligt är inte det? Nåja, spårlöst är en riktig snyftarserie för oss mjukisar, upplägget är ALLTID detsamma, det enda som varierar är vem som letar efter sin familj och i vilket land. Annars är alla program lika, men endå denna enorma spänning mot slutet då dom äntligen ska få träffa sin mamma eller pappa! :'D Uuh..

Jullan hissar spårlöst! Bara för att programmet är så ovarierat och mysigt!


En av många som hittade sin mamma i spårlöst<3


Asså hurrni, det är kaallt ute! Hur många minusgrader är det egentligen? -30? Det skulle inte förvåna mig.

Jag sitter och kikar på bloggar, eftersom jag klarar typ 15 minuter ute i kylan sedan fryser jag fast. Inte najs. Önskar att Karl kunde bli klar snart, han tycker det är askul att leka med sin traktor -.- så vet han att om han kommer in måste han plugga. Aja..

Nu skiter jag i datorn. nu ska jag fan plugga Kemi. CIAO





Idag blev det ingen boxning :(, Jullan har viktigare kall här i livet! Nämligen takskottning hemma hos Karl. Huset håller typ på att rasa ihop pga vikten av all snö på taket.

Så.. nu sitter jag här hos Karl tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan the skottning begins. Uuuh, jag som verkligen ville boxas idag >(.. Ibland blire inte som man hade tänkt sig.

Inte nog med att jag ska slita som ett djur uppe på taket, jag ska nog sedan iväg och gymma med Karl ;) Blir grejjer det, men som sagt det är inte säkert. Något som är säkert däremot är att jag har två prov den här veckan :D Något som är ännu mer säkert är att jag verkligen inte kommer att klara dessa prov om jag inte pluggar som en gris dom här följande dagarna. Det kostar att ligga på topp!

Kan nog inte sitta här så mycket längre, snart kommer nog Karl och jagar mig. Vi hörs och syns, CIAO





Hej kära läsare. Jag sitter på spanskan, väldigt roligt. nej. Känner mig ganska stressad. Lektionen slutar kl 13.30, och då har jag bara 30 min på mig för att ta mig till idrotten som är i Skönsberg! Då måste jag springa till bussen, väl på bussen så tar det typ 10 min till Skönsberg, sedan måste jag gå till idrottsalen. Stressigt? Tänk på att bussen går 13.40.

Tur att jag är smart och har bytt om innan idrotten, så när jag kommer dit så är jag ready.

Jag måste äta innan boxningen, undrar om jag ska ta en sväng hem innan träningen då? Hmm, tål att funderas på. Tror nämligen att älsklingen spenderar dagen hemma hos mig ;) Då kan ju han skjutsa mig.

Nu ska jag kika om nån vänlig själ har uppdaterat sin blogg, är dåligt med sånt kl 13.21 på måndagar ;) CIAO

En liten tjuvbild på älsklingen som jag tog när han låg helt ovetande och sov<3


Nu är jag fixad och klar.. eller fixad och fixad. Jag har idrottskläder på mig så drog jag på mig lite foundation och mascara. Jag ser otroligt Classy ut.

Idag är det bara spanska och idrott på skolan, efter det är det boxning. Inte så konstigt då att jag far iväg direkt med idrottskläderna på?

Karl får inte igång bilen iaf, trodde han åkte förut men det gjorde han inte, så hela morgonen har jag fått spenderat med min ängel! Dagen kan nog inte bli bättre!..

Nu måste jag springa, bussen går om 12 minuter! Hörs sen, CIAO

Jag, just nu i denna stund.


Uuh, Jag tänkte lägga ut en bild på mig för att visa hur morgonpigg jag är, dock ångrade jag mig väldigt snabbt då jag insåg att jag såg ut som om jag hade blivit överkörd av en lastbil. :) Not so nice. Får lägga ut något annat istället, en katt kanske?

Aja, dagen startade bra. Jag börjar kl 12.00 så jag har sov till 09.00 typ. Så startade inte Karls bil så han har varit här med mig hela morgonen! :D Men nu har han åkt :(..

Japp Japp, Nu ska Jullan göra sig iordning för en ny dag. Dagen i fråga bjuder på Skola till kl 15.00 sedan bär det iväg till boxningen. Idag ska jag PUMPA, soo much Jullan staajl. CIAO


Nyduschad bild på moi.


Nu när Jullan är nyduschad och frääsch ska hon nog sova lite.. Nää, börjar ju kl 12.00 imorrn, kan ju chilla hela natten om jag vill ;)

MEN VAD HAR HÄNT, alla mina hårborstar är helt borta, verkligen spårlöst försvunna! Jaha, tänker ni, vad gör det egentligen? JAA, det gör väl mycket, har ni provat att ha långt okammat hår utan borste? Vad ska jag kamma ut det med? EN gaffel kanske?!.. Nää, trodde väl det. Jag kommer att se ut som Ronja Rövardotter imorrn, najs eller? nej, Typ SOO not Jullan staajl.

Hihi, Busit. Nu gör jag mig iordning för morgondagen, Ciao, sov gott mina pussisar.



Nej, nu blire Dusch, inte lukta usch! Ska duscha med Karl, det är nu man önskar att man hade badkar, Mysfaktorn hade stigit med typ 110 % då!

Karl sa t.o.m det idag, att när vi skaffar lägenhet nu till sommarn så ska vi fan ha badkar! Kan ju bara säga att jag håller med.. Men man kan ju alltid sätta sig på duschgolvet och tända lite ljus utanför. Hoppas på att draperiet tar eld eller nått.

Hörs snart, PUSS CIAO

Det här badkaret skulle ju inte sitta så fel.


ASHAHAHAHA. För er som inte vet vad lekande lätt är förnått så kan jag meddela er att det var ett program som sändes i mitten av nittiotalet. Programmet gick ut på att vissa kände tvikoner skulle gissa vad barn beskriv.

Barn i åldrarna 4-6 år fick ett ord som dom skulle förklara, dom så kallade tvikonerna skulle då gissa vad det var för ord. OTROLIGT underhållande, speciellt när en ung stjärna träder fram som JULIA 4 år.. Ni förstår att när JULIA 4 år skulle berätta vad lycka var så sa hon att det var när mamma somnade på bordet.. hmm?

Jag sa, för hela svenska folket, att min mamma hade somnat på bordet, att hon då snarkade kraftigt samtidigt som hon log och var jätte glad.. det var min definition av lycka då jag var fyra år. Jag undrar vad mina föräldrar lärde mig egentligen?

Jag hittade också på att min katt hoppade på ett ben in i tvn och fick en spricka i huvudet.. Jag tycker så synd om hon som intervjuade mig, hon lyckades hålla god min hela intervjun, otroligt stark kvinna.

Aja, jag, mamma , pappa och Karl tittade på det här på VHS, väldigt underhållande, tror nästan jag ska visa den för lite väninnor när tiden är inne. Dom kommer ju inte kunna andas dom stackarna.

Men är det någon som var med på Lekande Lätt när dom var små? Det var jätte många som var med och alla var från Sundsvall, skulle vara kul att höra från någon som var med och blev stjärna precis som jag<3.

Nu ska jag Pussas med världens underbaraste kille,
CIAO


Nu har jag nyss duschat och sett klart på Let's Dance, och elin åkte ut, YES!

Bara jag som tycker att Let's Dance är helt underbart? Här sitter jag som en gammal kärring och kikar på det på fredagarna, inte nog med det, Gudrun är detssutom min favorit.. Tant varing på Jullan kanske? Fast jag gillar ju Mattias också, han är ju så stilig!

Jag tittade på reprisen idag iaf, eftersom jag var upptagen igår, därav det fattiga bloggandet. Nu ska jag göra mig iordning för barnkalas. You heard right. Karls kusin fyller år, så vi ska åka dit och gratta honom. :))

Sen ikväll blir det film! Jag har velat sett Inglorius Bastards i typ 3 månader nu? nått sånt. Fast jag vill gärna se Shutter Island också eftersom vi inte såg den igår :(.. AJA, Ikväll ska vi vara med Martin och Anna så vi får se vad dom vill hitta på också.

Nu ska jag kika lite på några kändisbloggar sedan blir det till att göra sig iordning. CIAO




NEEEEJ! Äntligen Fredag, och Jullan måste plugga och städa rummet.

Neeeeeeej, nej nej nej.

Kvällen spenderas med Karl iaf, vi funderar på att se shutter island med Leonardo DiCaprio den verkar skitbra! Det är premiär idag så vi måste bestämma oss snart, vi får se vad vi gör ;)

Nu ska jag städa -.- .. CIAO






Hahahh, Här sitter jag och är helnöjd, skryter om att jag gör vad jag vill på fredagar, bestämmer eget schema.. HAHA Fail, Jag hade ledarskap idag, började nio. Jag kom bara 1 och en halv timme sent, men det är lurre dom tog ingen närvaro så ingen skada skedd :)

Jag är sämst :). Aja, Träningen på Golds börjar om en timme, måste springa till hemköp och köpa vatten annars kommer icke det här att gå. Sedan kommer världens underbaraste KarlRobert och hämtar mig med Golfen. Då ska jag visa han runt Thoréns, Den otroligt snobbiga sundsvalls skolan, Hihi.

Men hurrni, Vad gör vi ikväll? Någon som ska till Granlo maybe?

Over and out unt hugs.


Åh, härligt med fredag. Älskar min skola, eget schema på fredagar, ska nog åka om en timme eller så ;).

Älsklingen har åkt till skolan iaf, hoppas han kör försiktigt, eftersom det är typ mördarväder ute, verkligen jätte halt på vägarna! Så ska ni ut idag så kör försiktigt. 

Idag är det träning på Golds, plugg och fest i Granlo som står på schemat. Men vi får se hur vi gör ikväll, är inte Karl nå sugen på kalas ikväll så skiter jag i det, så har han och jag myskväll istället ;D.

Men nu måste jag gör mig iordning, CIAO. 




Nu har jag fixat ny design på bloggen, vad tycker ni? Blev det bra eller dåligt? Jag tycker det blev ganska bra iaf, men det finns ingen visningsbild, lite synd. Fast inte för att det behövs, jag lägger ju ut bilder hipp som happ.

Kvällen har spenderats med karl fastklistrad framför OS. Tar det aldrig slut? Anja Pärson kom trea iaf så nu är karl och jag redo för sängen, mysa, pussas och massage står på kvällens lista! ;)

Aja, nu är det sent och ni borde sova, pussisar!

Idag när jag drog till skolan, nyduschad och nysminkad.


Yay, nu har jag kirrat naglarna. Fixade ganska korta naglar, så att jag kan fortsätta att boxas utan probleems.

Naglarna blev kanon iaf! ;) Nu ska jag ge älsklingen en helkroppsmassage, Puuh, men det var med i häftet jag gav honom, så det är bara att köra. Så nu har jag någonting att göra iaf.

Men det är helt klart värt det, jag gör allt för Karl, jag gör det nu och kommer alltid att göra det, Den idiot som ger sig på honom får spö av mig. hihi, syns snart då kära bloggläsare puss på er

Jag och naglarna valde att fotas tsm.







Yes!, Nu börjar kampen för att få på my new nails, Lösnaglar från Depend.

Jag har valt en kort modell, pga boxningen, plus att jag tycker att jätte långa naglar säger typ - Hej, våran ägare ser ut som en polsk prostituerad med oss på, kom och kramas! Typ som Kissies naglar, not so hot!

Nu ska bläh naglarna kirras!

Jag ska inte säga så mkt om Kissies naglar, mina är inte så jävla snygga, ner bitna och gammalt nagellack. uueh.



Slutade kl 12.00 idag typ, eftersom man inte orkade vänta till kl 14.00, då skulle vi ha en lektion på en kvart med en lärare som jag inte riktigt går ihop med.. eftersom jag inte förstår vad han säger. Liiite svårigheter där faktiskt.

Då kom min stiliga riddare, på sin trogne springare golfis och räddade mig undan den onde draken Thoréns. På ren svenska så kom Karl och hämtade mig med golfen, vi har haft jätte mysigt, bara myst och pussas. Jag gav Karl en sen alla hjärtans dag present, ett häfte med massa handlingar i, som jag ska göra åt honom t.ex.

-Helkroppsmassage
-Frukost på säng
-mysig hemmakväll
-romantisk middag
-bio besök

Under varje grej står en liten beskrivning. t.ex. på biobesöket så får han bestämma filmen och jag måste betala popcornen ;). Tycker jag var en riktigt übermysig present att ge.

Jag klistrade på lite klisterhjärtan, hela kalaset köpte jag på Gallerix.




Sorry för bad uppdatering, men igår när bloggen inte funkade som den skulle så blev jag lättare irriterad. Ville typ kasta datorjäveln ut genom fönstersatan. Men så blev det inte :D och tur är väl det.

Igår skulle jag träna, men så blev det inte. När jag var lättare irriterad igår (Pga måånga saker) så började jag och Karl att lättare bråka. Slutade med att jag tog bussen ner till Karl och bara möös där hela kvällen istället för att ligga här uppe i kalla Njurunda och tycka synd om mig själv. Eftersom dom inte har något trådlöst internet så var det väldigt onödigt för mig att ta med mig datorn.

Jag var i vilket fall som helst tvungen att åka hem imorse, då måste jag ta 06.30 bussen från Karl. Då måste jag åka med X-trafik, behöver jag påpeka att dom suger? Ni som åker X-trafik vet vad jag menar. När jag närmar mig min busshållsplats så funkar inte stoppknappen, panik!? Hela bussen sover så man ställer sig inte direkt upp och skriker JAG SKA AV HÄR JA. Nej, Julia satt snällt kvar och analyserade vad hon skulle göra. I sätet framför mig satt en person och sov och den andra satt med ipod. När jag petade tjejen med ipod hårt på axeln tror ni att hon gav mig en glad blick då eller? Hon trodde antagligen att jag var dum i huvudet. Aja, jag bad henne att plinga åt mig. Hennes plinga funkade inte och jag missade min busshållsplats.. Aja, jag gick fram till busschaföörn och förklarade läget, han stannade på nästa busshållsplats, dagen räddad :)

Nu medans jag har skrivit har jag haft min trogna följeslagare Pelle vid min sida, han sitter på armstödet på fotöljen och tittar på vad jag gör, samt kurrar så sött. Pelle är en blandning mellan Manx och bondkatt, vilket ger honom ett utseénde som ingen annan katt i världen har typ.

Synd att hans svans inte syns på bilderna, han har bara en liten stump till svans :)


 
Det verkar vara nått strul med bloggen, det gillar vi verkligen inte! det ska jullan åtgärda så fort som möjligt.

BRB




Idag är det skola för Jullan, det gillar vi. Har rast till kl 12 så jag passar på att ta en liten blogg. ;)

Håller på att fixa med bubblerom iaf. Jag har ju gjort så att jag ska tjäna pengar på varje unik besökare jag har men skiten funkar ju inte! Nån som vet vad jullan ska göra? Så försöker jag fixa expose, som gör så att jag syns på andra bloggor, funkar inte heller. Synd om mig, inget vill funka. Så får jag inte träffa KalleKanin idag heller.

Uuuh.. Nä, nu ska jag försöka kirra lite med bubbleroom, chingeling!


Nu på rasten.


Nu är Jullan trött, och hon måste ta bussen som går 07.45.. uh, ska fråha mamma om hon vill skjutsa mig.

Dagen bjuder på skola som slutar kl 14.00. Då ska jag fika med Victoria och prata. Sedan kl 17.00 är det boxning! :) Det ser vi fram emot.

Men nu måste jag verkligen göra mig iordning, CIAO.


Min bakrundsbild på datorn.


Nu är jag trött. Karl och jag tog en sväng till Nacksta för att hämta Karls nya mobil. Tro mig, det behövs! Den han hade funkade som grispink.

Jag har blivit medlem på bubbleroom iaf, för att tjäna lite pengar på bloggen, vill ni också göra det är det bara att trycka på dom små bubbleroom knapparna som jag har lite här och där ;). Jag vet inte riktigt hur det funkar det där, så jag får fråga Christina imorrn.

Nä, nu är jag så trött så att jag tittar i kors, Puss & God natt på er!




Hello hello my Darlings!

Smalt av mig att inte äta någonting på hela dagen, sedan när Karl kommer så far vi på Rimini och käkar kebabrulle? Aja, det är lungt, det tränar Jullan bort imorrn då det är boxningsträning.

Så har jag fixat mitt tandskydd! Det är något man måste ha när man sparras inom boxningen,. Ska bli jätte kul att sparras iaf, fan vad Lina ska få spö,! ;D min sparrings kompis.

Nu återstår det bara att skaffa linser så är jag redo!

Check Lista:
Fixa tandskydd X
Ta ut piercing   X
Kirra linser      

Avslutar inlägget med en rolig sak Karl sa förr.
- Jag känner mig som en pilsk liten larvhona. Detta sa han när han skulle klättra på mig för att massera moi, han antydde på att han var osmidig.


Jag och det gyllene tandskyddet.


Mihi, Nu har älsklingen kommit hit. Tuvär blev det bara en puss och lite kramar sedan skulle han ut och fixa servopumpen på bilen(?!) Vet ej vad det är men jag antar att det är något viktigt. Så medans han är där ute med pappa så får jag sitta här i med min ensamhet, med endast Pelle och min hunger som sällskap.

Jahapp.. nu gick Pelle.. Han förväntar sig säkert att jag ska mata honom, HA! Han får mjaua hur mycket han vill, han får ingen mat förns jag får mat. Jag har inte ätit något på hela dagen, inget jag rekommenderar! Men nu är det så att jag är sjuk, och efter vårrulle förgiftningen så har jag inte varit så sugen på mat. Men nu börjar hungern att komma, ska äta med älsklingen så fort han pallrar sig hit, undrar vad vi ska äta då? ;)




JAA, JAG BLIR INTE ENSAM INATT! Min underbara lilla muffin kommer och joinar mig snart. :)

Är det bara jag som tycker det är otroligt obehagligt att sova ensam? Det finns väl inget tråkigare än att gå och lägga sig själv. Man har ingen att prata med om dagens alla händelser, man ligger bara där och stirrar rakt in i vägen, hur mysigt är det på en skala? Sängen är även jätte kall när man går och lägger sig. Så då ligger man där, kall, ensam och tittar in i väggen, utan att kunna sova. UUUuh.

Dagens DISS:
Att sova ensamast i hela världen.

Har man däremot någon att sova med är det en helt annan femma. Man har då en varm kropp att krypa ner med, sängen är så vaarm och sköön. Man pratar och spekulerar i dagens händelser. Man pussas och känner sig välbehövd + att man har någon som kliar en på ryggen så att man kan somna!

Dagens HISS:
Att ha någon att sova med på kvällen.<3


Kunde inte låta bli att lägga ut den här bilden, ett praktexempel på att sova tsm.


Nu är jag medlem i blogglovin, kika där ;)



http://www.bloglovin.com/blog/1508730/jonssonjulia?claim=kkng4kfgm3n">följ



Jag ska skaffa lösnaglar, det finns seriöst ingenting som ser så fint och fräscht ut!

Jag har alltid haft samma märke och samma naglar, men nu tänkte jag prova nått nytt, och eftersom jag inte är så kry att bege mig ut på stan så kikade jag lite på google. Vad hittar jag? Jo en hemsida som har jätte billigt smink. Nu ska ni såklart ta det här med en nypa salt, jag tror inte kvalitén är på topp, men för oss snåljåpar funkar den g-g-great. Jag för min del tänker köpa ögonskuggor och lösnaglar!

Här ska Jullan köpa lösissar, bland annat.
www.blackonyx.se




ÅHJÅåhh, förlåt för uppdateringen. Men bloggen funkade inte igår av nån jävla anledning, hade massor att skriva om som jag nu inte fick ur mig, och inte kommer jag ihåg det idag heller!

Efter min dusch igår
så började jag få ont i magen, jag hade haft det krypande hela dagen men jag hade inte orka brytt mig. Jag fick ont typ vid magsäcken och under revbenen(?) kombinerat med mensvärk. Hmm, hade Jullan ont i magen tror ni? Ooh yes. Jag tror jag vet vart problemet kom ifrån iaf. På lunchen på skolan blev vi serverade mördar-vårrullar. Många kände att dom blev lite konstiga av dessa rullar, jag med, fast det var inget jag orkade bry mig om. Sedan hade jag boxning, då gjorde vi en situps lek som kändes i magen, därav smärtan under revbenen.

Så kl 22.00 tänkte jag skriva lite på bloggen, funkade den? NEJ. Kände hur hela min värld rasade samman.. Så jag bestämde mig för att sova. Vaknade till och från hela natten pga smärta i buken. Men duktig som jag är klev jag upp kl 06.00, då mådde Julia väldigt dåligt. Jag gick och la mig i duschen ett tag för jag kände att jag behövde kräkas. Jag hoppades för allt i världen att jag inte hade fått nån kräksjuka från nått barn eller så. Efter ett tag så tog jag mig ur duschen och lyckades ta mig till sängen, där jag låg och vred mig i typ en timme tills jag äntligen lyckades somna. DÅ kommer min älskade mor och skäller på mig, för att jag inte ska till skolan, hon tror inte på mig heller när jag säger att jag har ont i magen. Julia blev då lättare arg, eftersom hon nyss hade lyckats somna.

 Aja, slut på onödiga detaljer, jag fick två alvedon och lite skäll sedan så blev det bra. Nu sittar jag här, med endast lite smärta, men jag mår illa som ett svin och jag ber till alla Gudar i hela världen att det inte är något jag har dragit på mig. Satans vårrulle, må du brinna i helvetet!

Tittade på min mobil nu, OJSKI, ser ut som att Christina och Diana har försökt att få tag i mig. Kanske ska blåsa iväg ett sms och säga att jag lever? I will do so.

Bye Bye My darlings, Nu ska jag ta igen mig på hederligt gammalt Jonsson sätt, äta och sova. CIAO



uusch fy och blä, nu har jag varit fast vid datorn för länge.. som sagt, det händer väl aldrig? Men dags för en dusch, inte lukta usch.

Ååh, önskar att jag hade kunnat haft ett badkar hemma nu, hur mysigt hade inte det varit? Avundsjuk på alla er elakingar som har det.





Jag har nyss kommit hem från boxningen och jag säger bara en sak, puuh. Sista 15 minuterna så tittade Lina och jag i kors.

Idag har tjejerna i gamla klassen firat mig på Waynes, det var otroligt mysig och vi hade mycket att snacka om ;). Elin anlände senare eftersom hon slutade fyra. Vi mös och åt, sedan sprang Lina och jag iväg till boxningen, där vi svettades blod. Så köpte jag tandskydd, så nu ska Jullan börja sparras.

Karl ska sova hemma idag, så inatt sover jag ensam :( uuh..
Nä, nu ska jag kika runt på lite bloggar ;)

Ciao.



Hittade lite busig frågor som jag tänkte besvara, för skojs skull. :)


1. Det första du tvättar i duschen?
Fossingarna, man måste ju värma upp vattnet.

2. Gillar du kaffe?
Yees, Helt underbart på morgonkvisten.

3. Hur mår du just NU?
Kanon, lättare uttråkad men annars så..

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?
Crush och crush, jag älskar honom mer än allt annat i världen och han slutar på L.

5. Berätta om din senaste dröm.
uuuhm.. minns inte, tror endå inte att den skulle vara så passande här.

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det?
verkligen inte, jag skulle tröttna på den efter en dag.

7. Vad vill du ha just nu?
Åka utomlands! Snälla nån kan inte nån vänlig själ bjuda mig utomlands!?

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
hahah, det har jag säkert!

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
Jag slickar bara på den ;)

10. Använder du smileys?
yees, men inte så ofta ;) :P :D

11. Har du träffat någon kändis?
.. mig själv? jag vet faktiskt inte, har jag säkert.

12. Gillar du keso?
Jag älskar keso!

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
Bad romance med Lady Gaga, sällan jag nynnar på den..

14. Hur många länder har du besökt?
Sverige, Danmark, Tyskland, Spanien och Thailand.. Jag har varit i spanien 8667345 gr.

15. Är dina föräldrar stränga?
Ja och nej, en sträng och en not.

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
Yees, fast jag är typ höjdrädd så det skulle nog bli komplikationer.

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
allt?

18. Brukar du hyra film?
Det händer väl.

19. Var kommer du vara på lördag?
I jättendal med älskling<3

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
kan jag inte påstå.

22. Vad åt du till lunch?
en vårrulle.. den smakade illa

23. Har du lockigt hår?
nej

24.
När grät du senast?
hmm.. två veckor sedan kanske?

25.
Har du gått in i en vägg någon gång?
hahah, jaa..

26.
Favoritårstid?
Sommar och vår, bara för att när våren kommer vet man att det snart är sommar.

27. Vem höll du senast i handen?
Karl<3

28.
Sover du med TVn på?
Händer ibland.

29. Tycker du att du är gammal?
Nej

30.
Är du mörkrädd?
Nej, jag är härdad.

31. Gillar du ditt liv just nu?
Ja, allt känns bra nu. 

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
yes :D

33. Har du bra syn?
hahah verkligen inte.

34. Var är dina föräldrar just nu?
på jobbet? ingen aning..

35.
Vad har du på dig just nu?
Idrottskläder xD

36. Vad var det senaste du köpte?
 euum, bensin åt karl?

37. Hatar du mer än 3 personer?
nej verkligen inte, jag är ingen hatisk person

38. Använder du sushipinnar?
Jag försöker..

40.
Äger du ett vapen?
Japp, ett livsfarligt luftgevär.

41. Gillar du ditt hår?
Helt ok.

42.
Gillar du dig själv?
Såklart, jag är bäst.

43.
Vem står dig närmast, din mamma eller pappa
Mamma

44.
Hur ofta använder du MSN?
ofta?



SHieet, nu sitter jag på lektion, spanska -.-. inte det bästa jag vet men det går ju, Lina och jag röjer när det gäller spanska så det är kanon lugnt.

I vilket fall som helst. Det jag skulle berätta var att det är KALAS på fredag. I Granloholm bor det en liten pärla som heter Veronica, där mina kära är det fest! Så vitt jag vet är det öppet hus så det är bara att droppa förbi, så länge du inte är 30+ eller dum i huvudet! :)

Det råkar också vara så att jag har en underbar pojkvän som skjutsar hela kvällen, så behöver du skjuts så ring moi, eller karl så skjutsar han er för en liten avgift.

Ring 070-371 65 04 om du vill ta dig någonstans på Fredagskväll.

Mer om detta sedan! Ciao.




Trött men nöjd. Världens underbaraste älskling har legat och gosat med mig hela morgonen så nu är jag glad, han skjutsar mig också till stan, yes ;D

Idag är det idrott och engelska på schemat, sedan boxning ikv. Kanske ta och jobba undan lite plugg i mellan träningarna? Skulla kanske vara nått för dig din latpuppa.

Nä, nu har jag 30min att göra mig iordning så nu drar jag, Ciao.

Sjukligt pigg.


Nu har jag och Karl kommit hem från bion, mattan och max var också där men pga ödet så träffades vi tuvärr inte. Kan bero på att vi tittade på helt olika filmer? maybe maybe..

Jag och KarlRobert tittade på Wolfman. Den var faktiskt riktigt bra(Blodig), men varulvarna såg lite fake ut, fast egentligen, hur lätt är det att få varulvar att se verkliga ut?

Men nu är det sent, Jullan måste sova, nya äventyr väntar imorrn. Jag lägger ut en bild på kvällens outfit, samt en bild på Karl som han ville att jag skulle lägga ut. ;P

God natt mina kära.



Hihi, YAY..

Karl och jag drar på bio nu, vi ska se Wolfman ;) Skit härligt så här på Allahjärtans dag, romantisk rulle iaf, bättre än Mathilda och Max iaf, dom ska se på Farsan.

Smell u later.



UUuh, mätt som a pig.

Jag har kommit fram till att LadyGaga är bäst, jag känner mig så orginell när jag tycker så, eftersom ingen annan tycker det. Vilket som så lyssnar jag på Bad Romance 24/7, och även Teeth på ett hörn som Diana introducerade mig för.

Tänkte lägga ut låtarna här, för er stackare som inte har hört dem eller för er sopor som inte har Spotify.


BadRomance-



Teeth-


Mhiih, Gud vilken mysig för/eftermiddag jag har haft!

Jag tänkte ta lite bilder på det fina vädret med familjens digitalkamera, synd bara att det ser ut som att man har fått den ur ett kelloggs paket, den funkar också där efter.
Så det blev inte så mkt kort, i alla alla fall så tog jag och Karl en tur med Golfen ;) Riktigt härligt eftersom den har taklucka och det var mycket sol ute, tok härligt!

Karl och jag tog sedan en tur med Levis tsm, han somnade direkt, jag träffade också min gamla rektor på vägen.

Sedan kom Dan och Linnéa och hälsade på. Karl började jaga mig av nån jävla anledning medans vi sprang för att möta Dan och Linnéa. När vi var uppe i ca 100 km i timmen så kom Karl ikapp mig och puttade ner mig i en snödriva! Jag hade kunnat döda om jag inte hade varit begravd med snö. Berusad av sin seger trodde Karl att han kunde mula Dan också.. HAHSAHASAHAHHAH.

Karl fick storpisk, vilket ledde till en blöt, kall och gnällig Karl, som jag fick ta hand om. Jag fick rädda honom med en hårtork från 80-tale, den började att brinna.. Så nu luktar det bränt hår och popcorn (?) i hela lägenheten.

Nu väntar kycklingpaj och gammal dopmat från igår, MUMS!


Hemma hos mig, hål nio på Öjestrands golfbana.



Jag tror visst att en liten lymmel tjuvläser min blogg, jag fick nämligen frukost på säng av Karl, undrar vart han har fått idén ifrån?

Ett underbart uppvaknande på alla <3 dag iaf. Dagen erbjuder middag på china ikväll, det blev inge gokart för mig och karl, vi är för snål för den typen av underhållning. Så istället går vi kanske på bio, (:D) Jag är jätte sugen på att se Valentines Day, men jag tror nog Karl är mer sugen på att se Populär musik från Vittula på VHS, vilket jag inte är så haj på, inte direkt en romantisk rulle.

Kanske ska hälsa på Dan och Linnéa? Det skulle vara nått, få ta och slå dom en pling.




Frääscht, nu sitter jag här, ny duschad och as pigg medans Karl ligger brevid mig och sössar så söt, tror jag ska ta och pussa lite på honom så att han vaknar ;).

Skönt att få sitta här iaf, känns som att jag bara har sprungit omkring som en yr höna hela dagen. Jag vaknade sent, så jag fick stressa till dopet, och bara för att mitt hår är så följsamt i vanliga fall så var det tvunget att jävlas med mig just idag, som en protest mot locktången och Volum mastern. Det gick bra tillslut, fastän inte så bra som jag ville ha det. Fast jag fick faktiskt komplimanger för håret, vilket gjorde så att jag kände mig fin för tillfället.

Efter all mat och semel-ätning for jag och Karl till Kvissleby för lite shopping, vilket vi la ner ganska snabbt och for hem igen. Väl hemma blev det lite popcorn och kärlek.

känner mig as tjock när jag har suttit stil hela dagen :), imorrn blir det fitness dag kombinerat med alla hjärtans dag. Nu ska jag pussa lite på älsk och hoppas på att han vaknar.

Nyduschad bild på moi, fräsch och blek.



Eftersom ingen vill hitta på nått ikv kanske jag ska krypa till kojs?

iiiinte så pigg..



Nu när alla hjärtans dag nalkas tänkte jag ge lite tips vad man kan göra för sin kära.


Jullan tipsar ;) :

Kliv upp lite tidigare
än din älskade, och bjud han eller hon på frukost på säng, finns inget mysigare än att vakna upp så. Tänd också ett ljus eller två, för mys stämmningen.

Upplev nånting tsm. istället för att sitta inne och titta på tv så åk ut och upplev nånting! Åk på skooterpicknik, åk lite gokart ;), ut och ät fin middag, eller gör middag hemma. åk helikopter! Det finns tusen saker att uppleva, se till att göra nått av dom på alla hjärtans dag.

Ge bort något som minne, kanske bara ett kort eller en nalle, men något som gör att din älskade minns eran dag tsm.

Alla människor gillar överraskningar, så om du ska göra något av ovan försök att göra det som en överraskning.

Jag har även present tips, på sidan nedan finns en riktigt bra kärleks present om du ska bort en längre tid. skitpraktiskt.

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6410676.ab




Åhå, jag har nyss kommit hem från dopet, det var jätte fint, vi var i Njurundas kyrka.

Så nu är Levis döpt till Sten Levis, charmigt inte sant?

Nä, men nu spelas det Eddie Meduza på LP skiva här i hemmet, skivorna kommer från pappas ungdomsår. nån gång på 70- Tale.

HAhah, karl och jag spelade en gammal goding i bilen iaf, värt att lyssna på.





Jag har ett litet dilemma att lösa, imorrn är det alla hjärtans dag och jag har inte köpt något åt karl.. Kanske ska bjuda han på gokart, med några andra personer ;). Mihi, kanske ska slå mattan en pling?..

Vad gör vi ikv? Kanske ut och vara social?


Nu är det bråttom, dopet börjar om 20 min, så nu är det bara att dra iväg!

Tänkte lägga ut en bild på dagens outfit, nu när det är dop och allt.


Håret kirrade jag med min nya VolumMaster och Locktång från BjörnAxén. :)



God morgon, god morgon, hör fåglar sjunga glatt, god morgon, god morgon i kör förlåt att jag stör.


mm, jag erkänner, jag vaknade för ca 15 min sedan, fräscht? mysigt? nej.

Idag är en stor dag, i alla fall för min syster, hon fyller trettio nånting och hennes yngsta barn ska döpas till Levis. Dopet är kl 15.00 så det är bara att kila upp och göra sig i ordning, inte något mys med karl icke.


apropå karl, jag slog till stackarn igår, han var så jävlig så att jag slog till honom.. Neej nej, Vi låg och busade och min armbåge sökte upp hans lilla näsa och PANG, Blod överallt!  Han kunde ha dött men som tur var så var ju jag där och kunde rädda hela situationen.

Nä men hurrni, nu är karl less på mig. om jag hinner lägger jag ut lite bilder på hur håret blir till dopet. :)

CIAO!

Karl kom och pussade på mig och förstörde totalt min pose.


Uuh, min huvudvärk försvinner inte, Som jag har skrivit innan, Gud hatar mig.

Men kvällen blev inte helt Omysig. Karl, min underbara pärla, har bjudit mig på lite popcorn och fredagsmyys!

Så även om jag inte kunde vara med flickorna så får jag en mysig kväll med pizza, popcorn och solsidan. solsidan är på kanal 4 nu! :) Sjuk serie, följs med intresse av moi!

Nä men hurrni, nu är det dags för fredagsmys, Ciao!

Jag ber för att jag inte ska få en son som är som emot i den här videon, jag skulle avliva honom isf.
 


Oh shiieeet

Vem tar en powernapp på 4 timmar?! Jo, antagligen jag.

Blev ingen middag hos victoria ikv, när jag kom hem kl:16.00 kände jag att en livsfarlig migrän kom smygandes. falit falit.

Så jag och mitt sprängande huvud får spendera kvällen med karl, som är så jävla snäll och underbar mot mig. Bara så att folket vet.

nä, vad säger ni, dags för lite middag kl 20.00 ? Why not

I'll be back




Kom nyss hem, har huvudvärk av nån konstig anledning.. kan vara att jag var så kissnödig och var tvungen att hålla mig i typ 30 min? mm-hmm, värt att tänka på. 

Jag har varit asduktig idag, ute och gått typ 1 och en halv timme, sedan tränat på Golds. Apropå Golds!

DAGENS DISS:
Tränaren på golds? vad gör hon? två gånger i rad har jag kommit dit, peppad och glad (Som alltid vad annars) så har hon bara fått för sig att ändra schemat och köra sitt eget race! Idag var det BodyPump, jag älskar BodyPump, men vad gör hon då? Jo hon säger att vi ska köra nått helt annat, som innebär att jag måste anstränga axlarna jätte mycket vilket jag inte får för att jag har problem med mina axlar!  smäääärta. Dumma tränar tant, diss till dig iaf.

jappjapp, Nu är utpumpad och har ont i axlarna, dax för en dusch kanske? ja gärna.

Ska fixa håret med min nya Volum master & Locktång, jag kommer se delicious ut!

aja, vi får se, lägger ut bilder sedan, don't miss it!

YES! YESYESYES.

Pappa skjutsar mig till skolan, najs. Skönt att ha föräldrar som gärna ställer upp och skjutsar mig några mil på morgonen :).

Totally ready för dagen iaf, har laddat med berocca, stegräknare och underställ, men jag slant och råkade sminka mig lite grann, lovar att jag ska ta bort det så fort jag ska träna, jag är ju inte äcklig.

Kom på en förödande sak för några minuter sedan iaf, jag missade premiären på Vampire Diaries! Hur kan jag vara så fail? Bunkrat mig i en vecka för att se skiten så missar jag det för att jag sitter och bloggar? No life julia med enorma i-lands problem.

AJA. Kvällen bjuder på middag hos Victoria, och presenter från mathilda & Christina, mysigt, najs och bra. Dock blir det tuvärr inte så sent för mig, eftersom jag ska på dop imorrn, en viss liten favorit systerson ska döpas! :)


Jag och understället valde att fotas tsm.





Godmorgon, här sitter jag i min morronrock och är äcklig, funderar starkt på att ta en dusch!

Vaknade av att Karl var jätte stressad och slängde saker omkring sig, så nu är jag pigg, pigg som ett hus om man nu kan säga så. Lika bra det iaf, ska ta bussen som går 09.20 så nu har jag två sköna timmar att bara chilla.

Jag har friluftsdag idag på Thorénan, skönt, då slipper jag gå ut och gå nu på morgonen! :) Men vafan ska jag göra nu? Jag kan inte sminka mig och göra mig fin (kan kan jag väl men jag hatar att vara äcklig och idrotta med smink på mig) jag ska inte gå ut och gå.. Jag får väl ta en låång dusch samt äta nån gormé ala Julia frukost.

Tänkte lägga ut en liten bild på mig just nu, bara för att visa hur pigg jag är. Känsliga tittare varnas.


Glömde bort att jag hade lovat att berätta om alla fina presenter som jag fick igår! :)

Björn axén locktång
Björn axén volum master
Plånbok
Parfym/-Hidden secret
Kappahl 200:-
Gina Trico 200:-

Och ett par jätte fina örhängen i från Karl, silver med odlad sötvattenspärla.

Plus en massa krimskrams, jag fick strumpor i alla dess färger, 250:- på banken samt en barnleksak av min underbara storasyster :P..

Nu måste jag ut iaf! Karl har äntligen lagat Nygolfen och jag har inte ätit middag än, vrålhungriirgri!! nu blir det han som bjuder mig på mat!

Lägger ut en liten bild på BjörnAxén produkterna, eftersom de var dem jag önskade mig mest.


hs<glkahGAH AH, vARFÖR är världen emot mig? vad har jag gjort för fel? jag har levt efter guds alla regler och aldrig utfört några av de sju dödssynderna men endå hatar gud mig.


''Varför jag, varför jag, varför inte nån av alla andra, är jag inte liika myycket värd''
Kom bara och tänka på de låten, så himla mycket jag just nu.

Mitt liv suger, jag kan inte ens göra en sån här liten namnunderteckning i paint.. eller kan och kan, så klart jag kan, jag är bäst, men min dator hatar mig, bara för att jag har installerat så mycket skit på honom.. så nu när jag ville göra nått vettigt för en gångs skull så sa han typ bara fuck you och gick!

Skit dator, billigt jävla lidl skräp

Nej, jag måste fortsätta nörda designadinblogg, annars kommer det aldrig att funka mellan oss.. jag och min blogg alltså.

Lämmnar ett litet youtube klipp med låten varför jag, lyssna på den, så förstår ni hur jag känner.


/>

Och nu bara för att jag inte har en sån där cool liten namnunderteckning på paint så får jag skriva en manuellt!

//JuliaJonsson

Jag har nyss kommit hem, otroligt jävla skönt!

Tiden på bussen hem var inte bortkastad i alla fall. Jag satt och tänkte på min super nya blogg, och precis när jag tänkte tanken, '' hmmm, undra om jag ska göra en hiss och diss lista när jag kommer hem?''
Så kommer en fjortisjävel som sänd från ovan och pratar i sin telefon.
''men asså kan du hålla käften, du är typ så jävla dum, jag hatar dig!!''

Denna tusensköna lägger sedan på i örat på den hon pratar med och säger sedan till sin kompis att hennes mamma baaara är sååå dum i huvudet och att hon hatade henne..

Och där jag som satt och tänkte på vad alla bloggare får sin inspiration när dom gör sin hiss&diss lista ifrån?

DAAH..

Jag ska licksom bara ba göra en hiss&diss typ så snart.

aja, eftersom jag är bäst så vet jag ingeting om hur man gör en blogg, jag kan skriva inlägg sedan tar min expertis slut. Varför ska det vara så jävla horsvårt att göra en bloggjävel? Jag vill göra en personlig blogg, lätt, nej. så nu ska jag lära mig om allt vad bloggdesign heter.

MEN Först ska jag rita en sån där liten namnsignatur i paint som jag ska ha efter varje inlägg.

Fan vad spännande att få se resultatet, eller hur?


Jag erkänner, jag är inget fan av kemi, vem orkar bry sig om att all materia är byggd av atomer, och att atomer i sin tur är byggt av protoner och bajs?

JAG BRYR MIG INTE

Så jag vill hem, hem, hem, hem, hem.. Hem till min underbara säng, min underbara TV och min snälla pojkvän. 
Vad ska jag göra när jag kommer hem? Inte ett piss antagligen, men hem vill jag. 

Har ett tips på absolut den bästa videon genom tiderna iaf, videon Teeth med Lady Gaga.



Titta på den, du kommer aldrig att glömma den jag lovar.


Jag vet, det är sant, ryktet på stan stämmer. JAG har skaffat blogg, Hoppas att folk fattar hus sjukt intressant den kommer att vara, jag ska blogga om allt, speciellt allt som är jätte privat som folk egentligen inte borde veta men jag är så jävla kåt efter läsare så jag skriver om det endå!

Igår fyllde jag 17 år, för er som missade det, ni är sämst. För er andra så kommer jag lägga upp lite bilder på stuff jag fick igår, asnajs.

Bara eftersom det är mitt första inlägg måste jag också lägga till en bild, även fast den inte har ett piss med inlägget att göra.