Jag har tre timmars hål så nu sitter jag och ska plugga matte, går det bra eller? Nej, och Jörgen kan bara hjälpa mig kl 12.45 :x. Så är christina ute och shoppar, kan du komma hit kvinna när man behöver dig!?..

AJa, över till intressantare saker. Jag känner att min blogg är näst intill oläslig. Texten syns knappt, not good, så kan jag inte ha en beskrivning för att det blir lagg som satan. Såå, dagens uppgift tills kl 12.45 blir att kirra någon blogg design, och eftersom jag inte kan göra en egen så blir det till att sno från någon bra bloggdesignare..

Dock vill jag ha en personligblogg, dock lagomt halvsvårt om man inte designar den själv :))))<3 synd om mig, nu ska jag leta bloggdesigneeersch, CIAO
Sällan jag pluggar. JAg har pluggat kemi och matte som en gris, bara för att få veta att kemiprovet är inställt.

Tur som jag har så är det matteprov på fredag så jag är ju inte sysslolös som tur är, melovemattelongtime.

Jag överlever endast tack vare karl, världens underbaraste bästaste älskling. förutom imorse, pga det hemska uppvaknandet ;) Nej, nu börjar mitt engelska nationella, lets rock and roll.

Ciao <3


Vi har inget kemiprov imorrn för att Farzad är sjuk! YES! Känns som att en stor sten har lättat från mina axlar :) Nu har jag hela helgen på mig att plugga till kemin. Ingen lung och ro för mig dock, jag har ett tyska prov att träna till tills på torsdag<3

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar sedan blir det plugg hela kvällen<3 I havE very much super fun with my life, mutch, right mathilda?

Ciao
(I brist på bra bilder så laddar jag upp min bakrundsbild på datorn, se och njut.)


Jag har kemi prov imorgon och farzad är inte här idag, jag dör.

Nu sitter jag, christina och mathilda pratar, HAhah. Jag ska inte skriva vad vi pratar om men det är mucho intressant. Varför finns det så många uppmärksamhets freaks här i världen? Man får helt enkelt inte tillräckligt med uppmärksamhet av sina föräldrar. To bad.

Nu ska jag plugga dipol-dipolbindningar och van der waalsbindningar. Hejs-svejs.GodMorgon! Jag måste ju vara den piggaste människan i världen, Igår sov jag från 17.00 till 23.00. Så somnade jag om runt 00.00 tiden.. så sover jag tills nu.. Är inte det ganska bad? Det enda jag har gjort det här dygnet är typ att sova, och jag som behöver plugga!

Blir att plugga som en gris ikväll då, japp japp..

Idag börjar jag 09.40, ganska skönt faktiskt, jag har bara två lektioner idag. Engelska på morgonen sedan bjuds det på 3 timmars hål och efter det har jag idrott.. vilket resulterar i att jag slutar kl 15.00.

Yes box, Jag får skjuts till skolan så jag behöver inte stressa! YAY. Nu blir det flurre sedan pyser jag till duschen, Bloggar mer sedan. CIAO


Gammal bild på mig och Karl, jag visar våran värsta sida, så att alla inte går omkring och tror att vi är perfekta.Wtf? Vad är detta? Jag vaknade nu, kl 23.00.. jag har sovit bort heela min pluggkväll.

Jag erkänner, Tisdagar är jobbiga, jag går från 08.30 till 16.30. Lång dag med både tyska och spanska på morgonen. OCH jag klev upp kl 05.50 idag.. fast det ger mig väl inte anledning till att somna kl 17.00 och sova tills 23.00!? Det är ju helt sinnes, vad ska jag göra inatt då? Försöka sova!?

AJA, som den pingla jag är ska jag göra det bästa av situationen. Jag ska plugga Kemi som en gris, Jag måste läsa 20 sidor ikv, vilket jag inte alls är särskilt pigg på.. Jag är inte så pigg överhuvudtaget. Så hade vi ingen kemilektion idag, så jag känner att Farzad kan brinna om han fortfarande vill att vi ska ha kemiprov på torsdag, utan genomgång.

Nej, nu ska jag plugga, jag lägger ut en liten bild bara för att visa hur vackert trött jag är.

Varför lägger jag ut en sånhär bild?? Vad försöker jag att bevisa för mig själv egentligen? Jag kan se jävligt onajs ut när jag är trött, men måste jag lägga ut den på bloggen då? Tydligen, det är som ett beroende, ett rop på hjälp. 


Haaha, fyy, Nu ska jag dra och knäppa fler kort på mig själv. CIAO


Yesbox, jag hittade tyskan. Den var på första våningen medans jag satt och lurade på tredje, fail.

Nu har jag spanska, synd att tyskan och spanskan kolliderar så att jag måste missa 30min av nån av lektionerna, så då sticker jag ifrån tyskan, eftersom det är spanska jag behöver plugga, mucho estudiar.. eller nått sånt.

Nu ska jag översätta en låt, min favorit låt, con toda palabra, nu kör vi. Hej så länge. -.-TJulu, coolt att folk fortfarande går in på min blogg fastän jag inte bloggat på två veckor. Får börja blogga lite då helt enkelt.

Jag sitter på skolan nu iaf och väntar på att tyskan ska börja, dock verkar jag sitta på fel våning eftersom jag inte ser några livstecken, och vi skulle ha börjat för 5 min sedan.. hmm..

Följde med karl på besiktningen idag, han skulle vara i nacksta kl 07.18, kl 07.00 åkte vi hemifrån mig. Det var en spännande upplevelse, jag försökte läsa kemi medans karl körde 200km/h, vi lyfte typ i kurvorna och karl satt bara och svor.. Men det var kul, speciellt när han blev underkänd på besiktningen :D

Men det är bara framlycktorna som behöver justeras lite, sedan är det klart.

Nä, nu ska jag gå och leta efter min tyska lektion, eftersom den uppenbarligen inte är på den här våningen.

CIAO


Hejhopp, här sitter jag i jättendal och saknar Karl, han sprang iväg för att skjutsa sin kära vän Rolf till harmånger. Såå jag tänkte passa på att skriva ett litet blogginlägg, en lyx jag inte unnar mig så mycket nu för tiden.

April har kommit och genom alla år har jag varit elite och aldrig blivit lurad på 1 april! Vad folk än säger på 1 april så säger jag ''Ha-ha skitkul'', Jag är svårlurad.

APRIL JOKE
Den 1 april kl 09.45 tog jag emot ett sms från karl där det stod att polisen hade tagit honom. Jag fick panik och gick igenom alla saker som han kan ha blivit tagen för. Bilen obesiktad, en baklampa trasig han körde säkert för fort också! Sakta men säkert förstod jag att han förmodligen hade tappat körkortet. PANIK ÅNGEST! Jag sitter på sängen och vet inte vad jag ska ta mig till, jag skriker på mamma och berättar vad som hänt, mamma förstår inte varför poliserna måste vara så dumma och göra så. Mamma får en lättare hjärtattack och ser ledsen ut. Jag står inte ut med att inte veta så jag ringer upp karl, även fast jag vet att han nog är upptagen med polisen. Karl svarar och jag frågar ut honom helt panikslagen, vad gör han? Jo han börjar asgarva som om det var kul. Jävla svin, jag lägger på och medans håller mamma på att få en till hjärtattack för att hon tyckte att det var såå roligt.. så säger hon '' Jamen nu vaknade du till i alla fall, mihihihih'' Kärring. Absolut det värsta uppvaknandet jag har fått i hela mitt liv.

APRIL JOKE NUMBER TWO
ookej, det här borde inte ens räknas som ett aprilskämt för att det var Mathilda som faila. Aja, Mathilda ringer och frågar om jag har hört om stephanie, Then i say ''nej?'' då berättar Mathilda att hon ligger på sjukhuset, då säger jag jaha, bra försök mathilda. Som sagt, hennes plan var att lura i mig att Stephanie hade ramlat i en trapp hemma, synd bara att hon inte kom på att Stephanie bor i en enplansvilla, synd där Mathilda. 

Dock lurade hon i Stephanie att JAG hade ramlat i trappen hemma och krossat två ryggkotor. Det hade jag också trott på om jag var steffy, eftersom min trapp hemma är livsfarlig och det är ett under att jag inte har ramlat och slagit ihjäl mig än. Tror inte heller att steffy uppskattade aprilskämtet så mycket.


Mathilda är otroligt elite och kommer alltid att vara.. eller, ja..

som sagt, kvällen skulle bjuda på 3D bio i huddik, tror dock att vi skiter i det och bara myser istället, det är det vi är bäst på. Jag och karl alltså..

Lovet spenderas hemma, mamma och pappa ska till spanien så det är bara att komma förbi! Nu ska jag ringa karl och fråga vart han tog vägen! ciao så länge<3

p.s glad påsk
Tror ni att jag har längtat lite eller? SNART är det lov, skönt.

Jag sitter på skolan och skriver om sminkets historia, visste ni att alla adelkärringar(och män?) på 1700 talet sminkade sig med typ arsenik och bly? Dom dog :)

Synd för dom säg, apropå det så är jag fortfarande sjuk men det börjar gå över. yay :)!

Jag ser jävligt blek ut, kanske har fått en arsenikförgifting, det vet man ju aldrig.

AJA, lovet spenderas med karl, världens gulligaste kille, vi ska sätta oss ner och planera lovet ikväll så är det någon som vill spendera en dag med oss under lovet så måste ni ringa och boka ikväll! Bokningen sker mellan kl 16.00 till 18.00 efter det är slussen stängd. välkommen åter.

now lite bilder på sjuka osminkade mig.. jag känner att jag visar min bästa sida i bloggen, jag lägger endast ut bilder så jag nyss har tränat, duschat eller vaknat.. eller när jag är sjuk. Finns bara en bild på hela bloggen där jag är sminkad, dags att ta lite bilder med pappas nya kamera kanske? Yesbox.

Ciao så länge :)