Jag hinner inte skriva någonting eftersom jag har 0 % batteri kvar på min dator och jag ooorkar inte sätta i laddaren.

Jag ska bara säga godnatt och skriva att jag har haft en underbar dag, precis som alla andra dagar tillsammans med Karl. Vi syns imorrn my darls!

God natt, hoppas att ni sover lika bra som jag kommeer att göra!

(Jag lär ju sova inatt, har bara druckit 2 gigantiska koppar med kaffe för 30 sek sedan. MOAHHAHAH)


Yesbox, jag har varit ute och gått en timme nu på morgonen. Tänkte att jag skulle få lite bränna så jag tog på mig jeansshorts och en svart t-shirt, not a good idea. Det var typ 1000 minus ute, jag pinade mig vidare fastän jag frös om fläsket, halvägs in på min promenad så kommer jag på att jag är jätte kissnödig. Jag skyndade mig hem bara för att upptäcka att pappa hade okuperat toaletten.

Nu ska jag använda toaletten för privata endamål, tjingeling


Idag har jag varit tjock och inte gått någonting alls.. kan bero på att det har spöregnat ungefär hela dagen. Få uppehåll har existerat, dock så började det att regna igen så fort jag satte min fot utanför dörren, synd.

Så det får bli en långprommis ikväll helt enkelt! Idag har det hänt mycket, orkar inte berätta för det skulle nog vara ganska tråkigt att läsa om, men jag har haft jätte kul med Karl, det kan jag avslöja. Mihi..

Vi har tagit en liten sväng till nacksta, njurunda, viforsen och njurunda. Bara en sväng på 8 mil eller så. Ganska lite för oss endå det, vi som alltid är ute på nya äventyr med våran trogna springare golfis.

Nu ska jag pussa på lillfisen, sedan ska vi gå ut och håna golfare. Tjingeling  


Nu bär det av till Sundsvall. Vi lämnar Jättendal och beger oss till mer civiliserade marker. Vi ska till dan.

Väl hos Dan E Jonsson så ska vi spela plump(!) och kubb med Dans fru och svåger? Det ska bli spännande iaf, och jag längtar mycket!

Som sagt jag och myggorna älskar härliga sommarkvällar.


Vill inte plugga mer, förstår inte varför jag valde detta liv. Jag kunde ha hängt på navet nu och rökt ofiltrerad blend. Men icke, jag valde att ha ett liv fullt med kemiska förkortningar, algebraiska uttryck och bajs.. plus en sur pojkvän.

OCH JAG ÄR TJOCK

Nu bänkar jag mig framför morden i midsomer och äter kött med lite potatisgratäng. (OHHnOOO kolhydrater) 

P.s Ikväll ska jag fiska strömming, då kommer jag att vara mycket gladare. Då kanske jag får äta strömming imorrn också, om jag överlever monster myggorna som är lika stora som tofsvipor det vill säga.


HAHHA, skojja. Jag ska plugga hela dagen, därför borde jag inte sitta här. Dock har jag ett allvarligt beroende så jag skriver bara litegrann.. liiite.

Tänkte skriva tummen upp för bra väder men tuvär så suger vädret ute så jag sket i det, hoppas på schtekande sol snart så jag kan jobba lite mer på min bränna! :) Hörde att det var väldigt fint väder idag på förmiddagen, synd att jag låg och sov då som det slo jag är. Allt är Karls fel, Han tvingade mig att vara uppe till 12.30, alldelse för sent för mig, jag behöver verkligen min skönhetssömn!

Han gav väl bara igen för att jag tvingar ut honom på dagliga promenader. Apropå det så har jag varit ute och gått 2-3 gr varje dag. Förutom igår, men då gick jag 12 km på morgonen. Så jag är väl duktig endå tycker jag. Nä, nu ska jag plugga, för jag ska bli rik när jag blir stor.

Ciao


Jag vet inte vad det är med mig, men jag älskar att svara på sånna här otroligt intressanta frågor. Så jag tänkte jag kör en till 20 frågor om endast moi.

1. vad heter du? Jadu, Julia Jonsson 
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Typ nått ascoolt ovanligt namn, så skulle jag vilja ha 4 mellannamn som pippi.
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Jag har hört att det ryktades om att jag skulle heta Julius, men jag hoppas att mina föräldrar bara jävlades med mig när dom sade det.
4. vilket stjärntecken är du? euum.. vattenman?
5. vilken årgång är du? Stiliga 93:a
6. vart bor du? Ute i skogen, Sundsvall
7. bott utomlands? Nä, räknas det att jag har bodde i en hydda 9 dagar 2004?
8. flyttat antal gånger? 1? Flyttade till dit jag bor nu när jag var typ 2 mån.
9. vart skulle du vilja bo? Ghaa, svår fråga. Älsklingen och jag håller på att titta på lägenheter nu men det är så svårt att bestämma sig! Någonstans Nära Sundsvalls centrum iaf.
10. yrkesval? Jag planerar att studera till läkare.

UTSEENDE
1. hur lång är du? 1.68 cm
2. hur mycket väger du? Stolta 75 kg. Bara muskler.
3. hårfärg och frisyr? Brunt långt hår som skall klippas. absolut inte kort dock.
4. ögonfärg? Blå
5. mest nöjd med? Moahahha.. Allt? Får man skriva så om man inte har något att komma med?
6. minst nöjd med? Min otrimmade mustasch, nä men jag vet inte. Allt oönskat hår iaf.
7. skostorlek? 39-40
8. glasögon? YES
9. har du några piercingar/tatueringar? HumHUm. Ett i läppen som inte brukas eftersom jag inte vill vara emo. Så har jag nio hål i öronen.

Nu ska jag äta, sedan bär det av till Jättendal med älsklingen. Där blir det plugg. Jippi.


YAY bilen gick igenom besiktningen, visst, vi var 10 min sen och hade kört 180km/h in till nacksta. Tur att det var snälla besiktningsgubbar som ville hem.

Nu funkar golfis prima i ett år till, så vi får se vilka äventyr jag och min trogne springare hittar på i sommar! Nu tänker jag gå ut i det fina vädret iaf, och det tycker jag att alla andra ska göra också. Tjingeling!


Hejhopp, idag har jag gått till 6km till bommen, där solade jag i tio min sedan gick jag hem igen, 6 km till med andra ord. Detta gör att jag har gått sammanlagda 12km idag. Jullan är eliiite.

Hinner dock inte blogga nu, jag måste ut och tvätta älsklingens bil så att vi hinner med besiktningen kl 15.50. Så jag säger bara hej så att ni vet att jag lever och så lägger jag ut dagens sommaroutfit.

Lovar mer blogande fram mot kvällen! Tschüss!





kan det vara så att jag klev upp 04.30? Ja det kan nog vara så. Det gör också att jag är tröttare än döden själv, brööl.

Jag har bara varit ute och gått två gånger idag. Vilket jag tycker är dåligt, men jag orkar verkligen inte, jag somnade typ när jag gick i trappen förr. Men jag gör någonting på dagarna iaf, istället för att bara sitta inne hela dagarna och titta på tv och bli fet framför facebook.

Tur att jag har Karl, min ängel på jorden. Jag har pussat på honom hela dagen. Förutom från kl 18.00 till 19.30 för då låg lilla Julia och sov som en liten bebis, karl ville inte väcka mig för jag var så fin sa han, jag låg tydligen och log medans jag sov.. Gulligt.

Nu tror jag nästan att det blir lite Bloons tower defense 4 på ninjakiwi.


Ja, som rubriken lyder så gillar jag inte pollen så mycket, jag har haft panik idag eftersom vid vissa tillfällen har jag verkligen fått jätte svårt att andas, var ganska läskigt faktiskt. Men som den cooling jag är så låtsades jag strunta i det och nämnde det bara i förbifarten för mina väninnor. Eller så har jag gått och pratat om det hela dagen, vad vet jag. kanske.

Nu har jag tagit medicin och det känns faktiskt lite bättre, kanske vågar gå ut i det 40 grader varma vädret då?

Tycker faktiskt att jag har varit duktig som stannade på skolan fastän jag ville hem. Jag kom dit 07.30 och min första lektion var 09.30,.... ville jag hem? Svar YES. Jag hade två prov idag, ett i spanska och ett i tyska. ville jag hem? Svar JA. Stannade jag kvar på skolan som en snäll flikkah och gjorde dessa prov? Yesbox ladies. Dock gick jag inte på kemin och naturkunskapen.. Är det prov i kemi idag? Är det nån som vet? :O Gah.

Träffade Amanda på bussen hem för den delen, glömde fråga henne varför hon åkte hem nu... aja, fick reda på massa intressanta saker. Gud vad mycket som kan hända runt omkring en själv om man bor i en litet bubbla, som jag gör.

Nu .. vet jag inte vad jag ska göra, spela ninjakiwi kanske? GL Ciao


My worst enemy



NEEEEEEJ!

Jag har pollenallergi, finns det möjligtvis något så otroligt grymt som det? Alla är lyckliga och dansar omkring i tajta jeansshorts medans jag sitter i ett hörn och snorar, i längtan på döden.

Naaw, mitt i mitt lidande och elände får jag ett sms av karl, han lyser verkligen upp min vardag<3 :)

''Herregud va mysig du va imorse :* fyfan vad jag älskar dig bushöna <3 vad gör du nu? Saknar dig min vackra prinsessa<33333333''


Hur orkar han? :´) Vi har varit tsm i 14 månader och vi gullar fortfarande alldelse för mycket med varandra. Det är nästan så att jag glömmer bort min hemska allergi för en stund. Fast jag förtjänar ju lite uppskattning, jag var så otroligt mysig och snäll imorse så jag vill nästan bli tms med mig själv. Jag klev ju som sagt upp kl 04.50 det var jobbigt, jag skulle ju ut och gå så jag var ju tvungen att kliva upp en vettig tid. Som den lilla ängel jag är så pussar jag på karl, utan att väcka honom, när jag kommer tillbaka gosar jag med honom fastän jag var hungrig och kissnödig som en griskulting. Sedan gå jag ner och lagar frukost till oss båda(!), när jag ska fara till bussen så kysser jag honom jätte tusen mycket farväl, utan att vara dum och väcka honom ordentligt. Så han fick sova vidare, eftersom han började så sent.

En helt oegoistisk morgon med andra ord, visst, jag kanske ville ha sällskap men jag offrade mig frivilligt för min lilla karl. MAN SKULLE U GÄRNA VILJA HA DEN TJÄNSTEN TILLBAKA NÅN GÅNG<3

Funderar stark på att åka hem efter tyskan, jag kan snart inte andas.. Man vill ju inte ställa till med nån scen med ambulans och grejjer, guud så pinsamt. Nä, nu ska jag spela på ninjakiwi. CIAO


Jag just nu


Hej kära vänner! Jag är känner mig tillfredställd med läget och tänkte dela med mig lite av min lycka.

Känns helt underbart att jag har hunnit med så mycket idag, eller.. nja, mycket och mycket, jag har hunnit med mycket saker som jag tycker om rättare sagt!

Jag har varit ute och gått,varit på skolan, pluggat, solat, varit ute och gått, solat lite till och nu ska jag plugga, sedan ska jag ut och gå igen, Sen får jag träffa karl! Guud vad mycket jag får gjort när jag inte är med karl 24/7.

Bra att vi får vara ifrån varandra lite så att vi hinner sakna varandra. Visst, att vara ifrån varandra 11 timmar kanske inte är sådär super mycket men det tycker vi.

Plugget väntar. :)!

känner att det här kommer att bli det bästa sommaren någonsin<3


Välkommen. Inget bloggande på hela helgen, dålig på datasittandet när jag är ledig helt enkelt.

Helgen spenderades med karl (som alltid?), vi har varit ensamma hemma så vi har myst till tusen. Vi har hunnit med en massa saker under vårt lilla mini-lov, men det mest nämsvärda var väl vår lilla tripp till huddik cruisingen, mycket trevligt, men vad gör man inte för den man älskar?

Ikväll ska jag plugga med lillfisen, han skulle bara göra en liten uppgift tills idag som visade sig att ''bara'' vara en hel f*cking j*vla uppsats/fördjupning. Jag har också det jag gör ikväll, min morgondag bjuder på tyska muntligt prov och nationella i matte B. YES JULLAN ÄR PEPP.

Träffade lina på bussen idag för den delen.. du måste börja läsa min blogg så att du vet vad som händer gumz!

Möhaha.

Nu ska jag läsa bloggar, det är det jag är bra på.



Lite frågor, från en blogg till en annan. Men jag tänker låtsas att det är mina egna. Dagens helt enkelt.

Dagens humör: Bra! Karl kommer ju hem så hur kan det vara något annat?
Dagens mående: bra, kroppen mår prima, fastän fettet lär ju ha fest eftersom jag inte har motionerat på ex antal timmar, närmare bestämt 31.
Dagens borde: MOTIONERA,PLUGGA.
Dagens frisyr: Moderiktig hästsvans med fint okammathår.
Dagens smink: inget, tycker att jag är snygg endå.
Dagens klädsel: fake convisar, leggins, linne, prickig tröjja med skinnjacka.
Dagens planer: Höhö plugga och mysa med KArl.
Dagens fundering: varför universum är så stort.
Dagens beroende: Tuggummi, always
Dagens tråkigaste: FArzads snack om kemi? tror han att jag bryr mig eller, jag skiter väl i om han är kemi lärare.
Dagens längtan: mihuhi, karl kanske?..
Dagens superlängtan: Utomlands resa!
Dagens tidning: Old ladys gone wild.
Dagens låt: Jag lyssnar inte på musik.

Nu ska jag kommentera Kissies blogg, bara för att jag är så cool. Tjingeling!


Neeej det gör vi inte, inte med farzad i alla fall.

Jag ska hem och plugga idag (ovanligt?), om jag ens hinner hem det vill säga, Karl kommer hem fyra och jag slutar typ kvart över, yesbox, men varför klagar jag? Mötte upp en gammal väninna till mig och hon går från 8 till 5 nästa varje dag, livet börjar på riktigt när man går i trean det vill säga.

Nu ska jag lyssna på farzad, snälla kom och hämta mig.


Dags för sängen är väl och ta i, ligger i min mjuka säng just nu och undrar vad jag ska hitta på härnäst.
Det är otroligt tomt och kallt i min säng nu, eftersom karl är borta :(, Snickers hjälpte inte heller så mkt som ersättare, är en viss skillnad i massa och vikt. Snickers är typ 7 cm lång och karl är två meter.. så skulle jag mosa snickers om jag somnade med honom.

Nä, jag blir ensam ikväll helt enkelt. Tror jag ska titta igenom naturkunskapen, då ska det nog inte vara några problem att sova.

God natt alla ensamma själar.


Nu sitter jag på flotta alnö med min vännina Christina. Vi har fyra timmars hål så vi bestämde oss för att sticka hit, kändes inte alls så pepp att sitta och loda på skolan.

Asgod mat på skolan idag föresten.

Min älskling är borta i två dagar, jag vet inte hur jag ska klara mig, kommer att vara så kallt i sängen utan dig ikväll gubben! Meen jag får göra det bästa av situationen, blir väl gos med min överviktiga hamster Snickers, han får funka som ersättare tills vidare helt enkelt.

Känns som att det skulle sitta bra med en liten uppdatering av helgen, eftersom jag har bloggat nada.

I fredags var det mys med tjejerna hemma hos Mathilda, Jag Mattan,Elin, Christina och Madde kikade på film och snackade skit. Jag däckade runt 3 pga utmattning, jag sommnade stilla in på mathildas mjuka krämfärgade soffa.

På söndagen var vi på invigningen av Fremax, asfint där. Ska nog träna där i veckan ;).
Nu ska jag störa Christina i hennes bloggade, ciaoo

Jag har nyss anlänt till skolan. Syftet med min tidiga ankomst är plugg, jag har två prov idag så nu är jag PEPP.

Nej det är jag inte. orkar inte ens skriva, jag är deprimerad eftersom mamma har slängt min inpackning för att hon asnåg att den var ''slut''. DET VAR MINST EN VECKAS FÖRBRUKNING KVAAAR!

Jag ska plugga spanska. hejdå



Haha! Varför är Julia Jonsson så elite för? Skrev ju imorse att jag var en aning stressad eftersom min buss skulle gå om 20 min och jag hade inte ens klivit in i duschen. Som den pingla jag är så hann jag precis ut i bilen i tid. Karl körde 150 km/h på vår lilla landsväg, kändes jävligt säkert. Precis när vi anländer i bommen ser vi bussen glida mot hållplatsen, då minns jag att jag har plånboken hemma med busskortet i.. FAIL.
Då var det bara att åka hem igen, så skjutsade mamma mig till skolan. Jag älskar min mamma<3

Btw
Fick ett sms av karl som jag bara måste dela med mig av.
-''Vad kallar man två personer som inte vill synas? Blygläppar!''

Hur exakt ville han att jag skulle reagera på det smset? Jag skrattade i alla fall lite för mig själv, bara för att det var karl lixom.

Nu ska jag fortsätta med mitt aktiehandlande, melovebusinesslongetime.


Försov mig idag så det blev bara en 25mins prommis, dåligt av mig men bättre gjort av karl som gjorde frukost åt mig<3 Två ägg med fil, nötter och kanel.

JAG ÄLSKAR DIG KARL, DU ÄR BÄST.

Tack vare det goda frukosten känner jag mig redo att ta mig an dagens alla motsägelser. Nu måste jag hoppa in i duschen, så att jag inte blir sen!

Pirripirri 


Tro det eller ej, jag har faktiskt lite funderingar att börja spela det i sommar. Jag menar jag bor tio meter ifrån golfbanan så jag borde ju faktiskt ta tillfället i akt. Så ska jag nog sommarjobba på golfresturangen då har jag ju något att göra under lunchrasterna.

Det tål att begrundas på.

Nu ska jag göra mig iordning för sängen, imorrn är det uppe med tuppen för att hinna med morgonpromenaden innan skolan! :)



Eftersom jag är som alla andra osäkra småtjejer så måste jag ut och gå nu för att bränna lite fläsk, dock säger jag att det är för att få lite frisk luft. HA!

Fast jag njuter av mina promenader, jag har en trevlig själsfrände brevid mig och jag känner hur jag tränar min rumpa 28% mer än med vanliga skor! Det har mina Rebook Easytone sagt på reklamen.

Nu ska jag läsa kissies blogg (Gud förlåt mig) sedan blir det prommis runt Svala. Ciaooo.

Soet flikkah 13 vårar.

HAH AHA A HAAHAHAHHAAA! GAHAHAHHAHAHAHAHAH!
(Märks det att jag sitter vid pappas dator och att jag har absolut inga vettiga bilder på den här datorn?)
Mathilda kommer att ge igen så mycket för det här, men jag tycker att det är en fin bild, den speglar hennes personlighet perfekt.


Hej kära bloggläsare<3

Nu är jag äntligen hemma efter en lagomt stressig dag, vi hade grupparbete idag. Vilket i mitt fall resulterade i att vi satt fyra tjejer i ett rum, varav tre skrek hysteriskt.

Men vi blev klar tillslut, och tack gode gud för det.

Jag bloggade inte igår kväll, antagligen för att jag är en sån otroligt dålig människa. Menmen kvällen spenderades med Mathilda ''mattis'' ''skel'' enderson vi tränade och var allmänt coola på FreMax. Jag tränade med mina nya Reebok Easytone(!) japp, det är sant. Mamma köpte dem åt mig efter skolan.

Dagens Hiss: Jag hissar min mamma, kort och gott för att hon är bäst och köpte skor åt mig<3..

Nu ska jag laga mat åt karl, han står här och brölar som en hungrig giraff. Hejdå.

 
Unga och pigga brudar på tretton vårar.


Förlåt för dålig uppdatering. Igår var jag med mathilda och tränade. Nu håller jag på med aktier på skolan, no time for fun.

Jag måste fortsätta, vi hörs och syns när jag får tid. CIAO

P.s Jag gillar inte strutar, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra.







Säger bara en sak.

Som man raggar får man ligga. HAHA!




NU är båda proven avklarade. Nu är det bara att hoppas på det bästa. Jag har ägnat våran korta rast med att springa runt och fråga efter sommarjobb, smart att göra det typ en månad innan sommaren då alla redan har fixat det typ i december?

Aja, ingen ville ha mig.. Kan bero på att jag frågade tre ställen och venuella, schyst att jobba på venuella tänkte jag, icke tänkte hon. Jag ger inte upp, jag ska ha ett sommarjobb, även om jag måste jobba på ica.

Just nu slåss jag med tanken om vad jag ska göra denna eftermiddag. Plugg som MÅSTE göras eller slava med mattan i nolby.. Jag får helt enkelt överväga saken noga. En sak som är säker är att jag och mamma ska köpa Rebook easytone skor! (Stjärtskorna) Som sagt mamma betalar.

Dags att pipa iväg, ciao.


Snart mina<3


Nu är första provet gjort, kändes helt ok. Hoppas på Mvg men man vet ju aldrig.

4 min innan provet kom jag på att jag ville ha lite fika under mitt 130min långa prov. Så då kubbar jag ner till charm och köper en macka och en LOKA för 50 spänn. När jag endå är där passar jag på att fråga om de behöver sommarjobbare, hör och häpna, det behövde dom. Så nu tänkte jag skriva ut mitt cv och springa ner och lämna det. Håll tummarna för mig!

Ikväll sa jag vara med Mathilda och måla i nolbys nya gym, sedan ska vi träna lite. Najs.


Idag har alla nationella, alla som orkar gå i skolan det vill säga.


WOHo! Tog mig fem min att fixa, men nu har jag en ny design i alla fall. Tycker att det var extra coolt med skorna på headern, intro texten är också väldigt fin, så jag är nöjd än så länge.

Över till något helt annat. Min spanska lärare är en stjärna, my little superstar, hon lovade mig mackor för att hon tyckte så synd om mig. Jag fylldes av värme och lycka när hon sa det, hon skulle detssutom fixa dem åt mig.. Dock var det en timme sedan hon lovade mig detta, och mitt nationellaprov börjar om 15 min.. Tänk om hon inte kommer med mackorna? Vad gör jag då?

Bara tanken utan mackor får mig att känna mig helt tom inombords. Jag får ta saken i egna händer och fisa iväg till pressbyrån och köpa lite 15 årsåldersgräns redbull. SHulu.

NU KOMMER MIN LÄRARE MED MACKOR! JAG ÄLSKAR HENNE

Hejdå



YES, nu börjar arbetet med en ny design. Jag är dålig så jag kan inte göra en egen personlig design, så är jag för socialt missanpassad för att fråga någon människa om det. Så jag snor en design från bloggdesign. se helt enkelt.. Mitt mål med min design är att folk ska kunna läsa det jag skriver, jag anser att min text är för rosa och liten. Tänk så mycket man kan få gjort en tisdags morgon utan frukost? 

Bilden hamnade längst upp i inlägget, orkar jag bry mig? .. lite.. Bilden speglar i alla fall mina känslor för världen, och hur jag möter alla människor med ett leénde.



Julia är eliiite! Sällan jag aldrig lyssnar, idag börjar vi kl 10.15.. vem är här kl 08.30? JO Jullis, för hon är bäst.

Jag är till och med så cool så att jag inte åt någon frukost, så har vi prov i 130 min, lunch kl 12.45. Känns inte alls tråkigt eller så. HAHA..

Nog om min elitehet, över till bloggvärlden istället. Jag är inget bloggfan, läser endast ca 4 bloggar och det är bara för att jag är så obotligt nyfiken. DOCK har jag hittat en asbra blogg som jag typ fastnat såå bad för"! Bloggen om Regina (Egoina), skittygood trodde först att hon bara var jobbig men hennes syn på världen är rätt och alla borde vara som henne, dryg och rolig.

Nu ska jag gå och leta efter fikasmulor i lärarnas fikarum, hoppas jag hittar någon gammal negerboll i ett hörn eller nått.. så jag kan stilla min otroligt upproriska mage. Ciao



Föredrar bollar med cocos på, men han får duga..

 
Imorse åkte älsklingen hem till jättendal :( Nu ska han vara där tills på torsdaag.. Vi har inte varit ifrån varandra på flera månader, hur ska det här gå?

Uuuh, men kommer bli desto mysigare att träffa varandra på torsdag<3 Tills dess får jag träna och plugga i min ensamhet, utan min själsfrände.

Ikväll ska jag träna, boxning står på schemat och jag är pepp pepp pepp, sen ska jag ut och gå när jag kommer hem.. bara för att jag är så fit. Jag funder också på att köpa stjärtskona på stadium, dom som har fått sån uppmärksamhet pga den vågade reklamen. Jag behöver nya idrottsskor så varför inte köpa dom för 999kr? 


999:- Lätt värt det tycker jag.