Ghaaowp, jag orkar inte, jag har en miljontusen saker jag måste göra och jag känner hur allt bara växer som ett berg.. dock har jag bara mig själv att skylla vilket känns lite tråkigt, alltid skönt att kunna skylla ifrån sig på någon annan.

NU ska jag plugga samhälle och matte sedan ska jag plugga lite till. Efter that ska jag hem, städa diska och UT OCH GÅ, det behövs det, din tjockis..


Den började egentligen kl 09.30 och skulle sluta 16.30.. kul att hela dagen är inställd? Så jag gick till skolan i onödan! Nu måste jag gå tillbaka, puh. Jag ska vara kvar en liten stund på skolan bara, så att jag kan njuta lite av internätet, eftersom vi inte har det hemma (dsöhjyuqewhadf).

Karl köpte ett par vinterskor åt mig igår också, tusen miljoner pussar och kramar till honom! Nu ska jag hem och städa samt laga mat åt min lilla söthöna. <2


Spännande att jag har tre lektioner idag, varav tre är utan lärare. Jag tycker endå att Mp09 klassen klarar detta galant, vi är elite.

På matten idag försökte vi lära våran utbytesstudent Estelle lite svenska, så vi körde igång hipp hipp svenska för nybörjare. Sedan lärde vi henne de allra viktigaste svenska orden såsom '' Nu är det lunch'', snabbköp, köttbullar, kuk och fan. Känns som att Estelle har en otroligt bra grund att stå på nu när hon ska lära sig det svenska språket!

Nu har jag slutat... jag ska fisa iväg på stan och kika lite, sedan får jag väl gå hem och städa lite.. yay


Text translated through google translate!
(Estelles part!)

Exciting because I have three classes today, three of whom are without teachers. The mp09 class can handle it gracefully though, we are elite. 

In math today, we tried to teach our exchange student Estelle some Swedish, so we started hip hip Swedish for beginners. Then we taught her the most important Swedish words such as''Now it's lunch,'', supermarkets, meat balls, cock and shit. Feels like Estelle has a really good foundation to stand on now that she should learn the Swedish language!
Class is over for today.. im going to fart away on the town and look around little, after that I will probably go home and clean the apartment.. yay


Jag har världens underbaraste pojkvän, han är världsbäst på alla hörn. Han diskade allt som var i diskhon igår, och det var inte så lite det vill säga. Jag ska göra något speciellt för honom nån dag, köpa en bil eller nått.

Idag har jag planerat in två timmars träning (Det behövs!) så att jag kanske kan få sova inatt, jag tänker inte äta något som är ens i närheten av socker och absolut inget som ens liknar koffein. Då kommer nog Jullan sova ganska gott inatt, få vi hoppas iaf.

Det känns inte bra att min mattelärare är ledig i två veckor, känns som att hela min klass (inklusive moi) kommer att få ett psykiskt sammanbrott, Matte C är så himla spännande och roligt.

Nu ska jag skriva en uppsats om Donald Trump, känns väldigt frestande..Varför börjar jag kl 08.30 och slutar 16.30? Sedan måste jag GÅ hem för att laga mat och städa, kul liv? 

Tur att jag har världens underbaraste sambo, yes, han räknas nu till kategorin sambo, vilket känns väldigt vuxet för mina blotta sjutton år.

Nu ska jag prata om rasism på historian, spännande kul och roligt. En Borste