Bara för att Anna kommenterade att jag inte hade skrivit nått på min blogg på länge så måste jag bara skriva ett liitet inlägg nu, för att göra tant nöjd.


Ganska kul att titta på statistiken nu och se att folk fortfarande letar sig hit? Vilka är dessa läskiga människor som är inne på min blogg fortfarande fastän jag inte har skrivit något på 347583 år? Återstår att se, jag gissar på att 66.6 % är någon i min familj och resten är randys.

Nåja, Jag ska iväg och woorka lite fläsk på friskis och svettan, sedan blir det hem och plugga fysik, biologi och matte. Kommer säkert hinna med allt eftersom jag grym, elelr så gör jag ett mattetal sedan sätter jag mig och surar med biologiboken, vilket som. Jag tycker att det är lite halvdåligt planerat av skolan att ha Kemi, fysik och biologi samtidigt. Jag kommer ju att dra läpparna över mig själv och försöka försvinna, och då snackar jag inte om munnen.

Jag måste skynda mig iväg till friskis så att jag är hemma innan karl, han får ju inte komma hem och finna min plats vid spisen tom!


Jag just nu