Efter en dags julstädande så återstår det nu bara att kasta ut granen, vilket vi lätt kan göra genom balkongen, skönt säg! Lova och mamsen kom förbi en sväng, och snart kommer Linnéa alltid roligt med lite sällskap.

Nu när Karlan har kommit hem så blir det myskväll bara han och jag, ska bli så skönt att vara nyduschad och krypa ner i vår nybäddade säng. Tror nästan jag börjar bli gammal, då dagens höjdpunkt är att gå och lägga sig? Jaja, vi har sagt att vi ska göra natt tidigt ikväll då det vart så jääkla sent igår, skolan börjar ju för mig imorrn så det är bara att pallra sig i säng.

Nu ska jag slänga mig i duschen sedan blir det till att se på nån film med kärleken min, pusshej!Puuuh, nu sitter jag här och hoppas att lunchen ska göra sig själv, vilket den nog inte kommer att göra.. Nåväl inte hänger jag läpp för det inte.

Dagen har ägnats åt att få ut all jul här hemma, jag har inte kommit så långt måste jag erkänna eftersom julgranen fortfarande står kvar. Jag jobbar i min egna takt helt enkelt! Är det nån som vill komma och göra mig sällskap så är det bara att ringa, eller att komma och våldgästa som de flesta andra gör, alla är välkommen in i värmen hos Sjögrens/Jonssons! Så måste jag lämna igen bryyyshans hdmi kabel, vilket jag kommer att glömma bort så fort jag har skrivit klart den här meningen. Linnea remind me pleazzze.

Så kan jag inte få tankarna i styr då det enda jag tänker på är världens finaste hus, måste försöka prioritera, städa först, husdrömmande sen. Slänger upp lite bilder så att ni vet vad jag pratar om.


Ååååuuhääh, vill ha, fruktanslöst vackert!

Hejhopp snyggingar.

Sitter just nu ensam i lägenheten och väntar på min älskade sambo, han och resten av min familj bestämde sig för att hälsa på min käre gudfar/granne en snabbis. Så nu sitter jag här mätt, glad och feeet.

Vi har nämligen haft familjeträff här hemma, med mamma pappa, Dan, Martin och deras respektive, allt som allt vart vi 8 st. Vi åt mat a la Mamma, Oxfilé med rödvinsås stekt potatis och bea ;) mums, mums mamsen kan hon.

Imorrn blir det julfirande med kusinerna, lite sent i know men stormen trut kom ivägen, eller vad den nu hette.. Dagmar vare visst! Nåväl Karl sitter och skriker brevid mig, han vill ha uppmärksamhet som vanligt, och det ska han få säg!

Älskar min prins, mer än nånsin faktiskt. Pussheej!