Det här smset skickade karl förut, Inge underbar kaar man har?


Du är Det finaste som finns kan inte tänka mig något vackrare än när du vaknar på morgonen bredvid mig naken trött och bekymrad över var dagen har att erbjuda, men en sak ska du veta, Jag har kärlek i evighet att erbjuda om du så vill. Det vill Jag iaf för du är mitt allt<3<3.


Bara därför så tänker Julan storstäda nu när hon kommer hem! Han vet precis hur han ska möra till mig ;). Nä nu måste jag pipa iväg! Kyysshej

Snart kommer Karl hem, då blir det puss und mys. Karln har varit på RRU möte, något jag tänkte hänga med på nästa gång :))) Tänkte dra en snabb träning innan sängdags, hur då undrar ni? Jo, frökenfräken har laddat ner en super app som innehåller färdiga träningsprogram! Men nu kom Charles hem, kvällen spenderas med honom ;) kyssshej


Jag har nyss varit ute och raggat med mothers lillatos. Tro mig när jag säger att jag satte skräck i mina medtraffikanter, men det gick faktiskt ganska bra må jag då säga.

Annars då?
Jo jag och min kära sambo ska bo på landet nu i sommar, varken han eller jag är stadsbor så våran fina lägenhet får klara sig utan oss i sommar! Så nu under lovet blir det ner till Jättendal för att renovera och städa det hus vi ska bo i :))). Kommer bli lovely.

Jag har fullt sjå med att titta på eventuella hus, både jag och Karl vill flytta till något större tsm så då är det hus som står på listan. Vi väntar väl tills jag gått klart gymnasiet men efter det smäller det, då blir det hus, barn och volvo ;)).


(Ni som inte tål kärlekssmörja kan ju pipa iväg nu.)

Förstår inte hur vi bara blir kärare och kärare i varann, ur really my superstar honey. Vi har en framtid tillsammans, och det finns ingenting i hela världen som kan ändra det.