Hejhopp :)

Nu sitter jag på skolan och ska börja skriva en romananalys, intresseväckande? Lite faktiskt, eftersom jag har glömt vilken bok jag skulle göra analys på.. det här kommer bli riktigt spännande.

Nåja, jag är sjuk, thats to bad säg, jag som höll på med beach 2010. Men det går faktiskt bra, jag har gått ner ca 6.5 kg, och då har jag endå tagit en paus på nästan en vecka! :)

Jag är bäst. Pappa har köpt en ny kamera för den delen, den tänker jag sno och ta massa onödiga bilder med som jag sedan kan lägga ut på bloggetsch. souu najs. Jag blir kvar här till kl 4, runt den tiden kommer världens underbaraste och hämtar mig efter sin praktik, efter det ska vi bara pussas och mysas! Kanske titta på lite lägenheter m.m ;)

NU måste jag plugga, hörs och syns, ciao


Förlåt för att jag är en sån dålig människa och inte uppdaterar 5 gånger per dag, jag ska ta tag i mitt liv och ändra på det.

I alla alla fall så är jag nyss hemkommen från boxningen, så sjuukt skönt att träna, love it! Känner dock en otrevlig odör från mig, så det blir till att slänga sig in i duschen nu, inte lukta usch helt enkelt.


Karl har åkt till Sthlm, känns tomt här i sängen utan honom. Du ska veta att jag älskar dig mer än allt gubben, längtar tills du kommer hem!

Uuh.. Jag har tusen saker att berätta, men jag får spara dom till sen, nu ska jag duscha och sakna min blivande fästman<3

Shulu.... <3




Världens finaste låt, jag är inget fan utav Brittan, men den här låten tycker jag verkligen är fin.





Hello everybody, Nu sitter jag på skolan och ska påbörja min spanska! :) Varför känns det så bra för? Tror jag hade någon dröm inatt då jag kunde tala tyska och spanska flytande.. Kände mig asbra som kunde språken så nu är jag plötsligt aspepp på att bli bäst på spanska?

Kan också vara att vi skulle till Mallorca som satte igång mig.. men nu är fallet så ATT VI INTE SKA TILL MALLORCA :'(! Surt sa gåsen, men anledningen till varför vi inte åker är för att Karl vill åka senare på året, då det är riktigt hot ute, han vill nämligen få en riktig tan innan sommaren ;).

Så jag är inte deppig, jag kommer att få åka utomlands, bara lite senare i år! :) Hoppas då att det blir spanien, så jag får finslipa min spanska lite grann<3

Nog om det, jag MÅSTE köpa en kamera, visst, vi har en kamera hemma men den är typ 6 år gammal och ser ut som något man dragit ur ett Kellogspaket.. Jag har upptäckt att alla bilder på min blogg är tagen med min webcam, hur tråkigt är inte det? Så är det typ bara bilder på mig, HUR TRÅKIGT ÄR INTE DET?  Charmig som jag är ska jag lägga ut en bild på mig just nu. Jag är sommarklädd med gult linne och ljusblå jeans, samt super osminkad som vanligt<3

Ser jag inte ganska frisk ut endå? Jag är helt osminkad men ser inte ut som en monster för det. (Y)

Ciaoo


NU är det fredagsmyyys! Okej, inte riktigt än, men ikväll så. :)

Jag har nyss vaknat, skulle upp kl 06.00 men jag försov mig, otroligt irriterande. Men man kan inte gråta över en död and. Det är bara att ta på sig kläderna och bege sig ut i kylan.<3

Säger ciao så länge, så syns vi after my morning walk.. miuhi.



Tänkte lägga ut en liten dagens outfit, eftersom det inte blev någon sån imorse. :)

NU ska jag göra middag till min älskling, som den hemmafru jag är ;).




CIAO<3




HAHAHAHA! HEEELT SJUUKT!

Jag har gått och undrat hur faaan Pissie kan ha fans som kommenterar snälla saker på hennes blogg, men det har hon inte! HON ÄNDRAR KOMMENTARERNA SJÄLV!

Hon ändrar dom inte lite heller, Hon kan ändra '' du är en hora'' till '' Du är asfin!''..

Det är ju sjukt? 
Finns det ingen lag mot det här?

ORIGINAL
Folk tål inte lite skämt.. ;) (2010-03-18, 12:32)
 
By: JuliaJonsson 2010-03-18, 12:46
Fan vilken humor du måste ha om du tycker att det är askul att hänga ut en tjej som addar dig på
 facebook. Du har ojämna tuttar ska då alla börja hänga ut dig för det? :)

Modification
By: JuliaJonsson 2010-03-18, 12:47
Fan vilken humor du måste ha om du tycker att det är askul att hänga ut en tjej som addar dig på
 facebook.

Den översta kommentaren skrev jag till Pissie, kommentaren nedan är vad hon ändrade den till.

Men det finns skräckexempel! Jag tycker alla som ser detta inlägg ska gå in på BlogWatcher och se hur hon ändrar sina kommentarer, Alla måste förstå att hon inte mår bra och att kvinnan behöver fan hjälp nu.. 

Här hittar du alla kommentarer hon ändrar, LÄSVÄRT!
 http://fnarg.org/rsswatch/comments.php?rssid=8



Tro det eller ej kära läsare, Julia har möjlighet att ÅKA UTOMLANDS!

Men jag är osäker, vill jag det eller inte? OM jag åker så försvinner jag iväg till Mallorca, men det är inte så varmt, typ 20 grader..

Fördelar Mallorca:

1.
Jag slipper kalla sverige!
2. Jag blir bruuuun inför Beach 2010!
3. Jag kan ta morgonpromenader på stranden!

Fördelar hemma:

1.
Jag är ensam hemma hela påsklovet.
2. ....

Okej, det fanns inte många fördelar hemma, men det skulle vara skönt att vara ensam hemma hela påsklovet.. Men vad tycker ni att jag ska göra? Åka eller stanna hemma?

BESLUTSÅÅÅNGEEST



Yes, nu sitter jag på skolan, jag har tyska och livet leker.. eller hur det nu var.

Igår hade jag sjukt ont i kroppen, jag satt bara och spelade sims3 Hela kvällen, när jag inte spelade så gosade jag med världens underbarste pojkvän.

Eftersom jag inte hade tränat under dagen hade jag massa energi när jag skulle sova, ni vet när man är dödstrött i huvudet men kroppen vill licksom inte sova...

Idag ska jag gå minst en timme efter skolan, så att jag får lite motion!

Dagen bjuder på födelsedagsfika iaf! Ska bli jättekul att träffa tjejerna! :D

Mathilda ser jag varje dag och Elin träffade jag på bussen imorse men steffy har jag inte sett på flera dagar! :) Miss my babies<3

Aja, dagens grattis går till Mathilda som fyllde år för 10 dagar sedan, Gratz Brooh!

Jag just nu på tyskan, Kanske lägga ut en dagens outfit?



 Jag är en dålig människa, eller? Jag har inte uppdaterat för att jag har bara brytt mig om mig själv, legat och sovit etc ;)

Idag började jag 08.30 och slutade typ kl 12.00.. Så egentligen borde jag ha bloggat ihjäl mig idag, men jag har haft sån migrän och värk i kroppen så jag har bara spelat sims3 och sovit XD

Haha, Tur att jag är en sån pärla! Morgondagen bjuder på födelsedagskalas fika, det ser vi fram emot!

Karl bet mig i tån förut, det gjorde jätte ont, han skrattade och gick..  Nu rev han ner ett tungt glas som han fick på sin tå så att den typ sprack.. tror att det finns nått som heter karma darling.

Idag hissar Jullan karma, för att det är så jävla rätt!

Jag ska spela sims, skriver ett litet inlägg sedan ;) Ciao  

P.s Jag har gått ner 5.2kg sedan jag började min träning den 1 mars.  d.s


Inlägget innan var ett av mina få blödiga ögonblick, dom kommer inte ofta.

Nog med blödigheter, jag tänkte lägga ut lite bilder på kvällens outfit, Jag är snyggt osminkad och jag har Karls niketröja på mig.. sexigt? Aa lite.

 

I know u want me, don't resist it



Jag läste någonstans att man borde hissa sina vänner, och jag tror jag ska göra det.
Jag uppskattar alla mina vänner, ni som står vid min sida och är uppriktiga, ni vet vilka ni är och ni är guldvärd<3


Men jag vill hissa två väninnor till mig, Mathilda och Christina<3

Mattan och jag har varit vänner sedan ettan, och allt vi har gjort tsm kan göras till en lista på flera tusen sidor. Okej det mesta är bara tok men endå. Men du finns alltid där för mig och du ställer alltid upp för mig, det betyder mycket ska du veta. Jag hoppas att du alltid kommer att finnas där, precis som jag alltid kommer att finnas här för dig. <3

Christina har jag lärt känna nu, det är jag glad över. Jag behöver en perfektionist i mitt liv som håller ordning på mig x). I like you baby och du är så duktig så jag tyckte du förtjänade en hiss! 

Ni är bäst, ta åt er! :') 


Nu har jag slutat, men endå sitter jag kvar på skolan och häckar.. jag tittar på mina kära klasskamrater som gör prov, jag ser verkligen hur lyckliga dom är.

Jag har också gjort prov, gick väl sådär, Emma sa att jag fick godkänt, ganska bra gjort med tanke på att jag gissade på varenda fråga x)..

Väntar på älsklingen iaf, därav varför jag fortfarande är här. Jag får helt enkelt fördriva tiden med att lyssna på spansk musik, jag kan ju föreslå Enrigue Iglesias, en sån man, en sån SPANSK man<3

Nej, nu börjar min migrän att arta sig riktigt ordentligt, jag ska nog ta och lägga mig och dö på golvet en stund, Ciaio

Jag just nu, måste säga att jag verkligen glad ut.


Yes jag är uppe, dock lite försenat pga morgonmys med världens underbaraste! Han ska sova här hela veckan vilket har lyft mitt humör mycket! ;)

Nu ska jag ut och gå, fit som jag är. sedan väntar biologiprov idag, pepp eller? NJaaaa.

Shululuuu, vi hörs för nu måste jag skynda mig.

Ciao


vad fick dig att börja blogga?
profilbild
Bra fråga. Det var nog att jag började på ett gymnasium där vi fick en bärbardator till undervisningen. Först fastnade jag inte i träsket, men många av mina kompisar bloggar så jag såg ju hur dom höll på. Tillslut bestämde jag mig också för att skaffa mig en blogg ;) Nästan så att jag föll för grupptrycket, precis som med fejjan.


Det är sant, julia har fått en liten fråga i frågerutan! Detta firas såklart med att jag lägger ut det på bloggen istället för att plugga! :D Men det var en riktigt bra fråga tyckte jag, tycker ni inte?

Over and out Jullanbullan


Nu kära läsare ska jullan göra natt!

Eller njaee, Jag ska göra mig iordning för natten men mycket sova blir det nog inte, Jag har den lyckan att jag kan plugga biologi hela natten! aldrig någon vila, bara slit och slit.. Askungen wannabe.

Blev ingen boxning idag heller, plugget äter långsamt upp mig, som en riktig hungrig rabiessmittad hackspett. Han kommer att hacka tills jag blir galen på riktigt, och tills jag erkänner min dagliga migrän till världen.

Nog om sakerna jag hör i mitt huvud, nu ska jag plugga, jag tänker inte slösa min tid här.. eller på facebook.

Jag tror jag tar och festar till det lite och slänger ut en bild på mig, eftersom jag är fotomodelssnygg tänkte jag..

Ciao världen, vi hörs imorrn!




Nyss hemkommen, varit barnvakt och nu väntar plugg, ÅÅNGEEST.. kommer jag ens att gå på boxningen? Mitt liv, min luft, mitt allt.. Det där var väl kanske att överdriva liite, men jag längtar sjuukt mycket efter boxningen, tuvär måste jag nog plugga..

Uuuh...

Aja, blev den här låten som jag ska översätta till svenska och redovisa om, någon som vill göra det åt mig?


Lhasa de Sela- Con Toda Palabra


Är jag duktig eller?

Jag fick ig på spanska-provet men jag lär få Mvg på tyska-provet.. jag och spanska går helt enkelt inte ihop! :P

Nu går jag bara den här veckan, sedan har jag två veckors praktik sedan är det lov igen! ;) hur skönt är inte det? DOCK tror jag inte att Jullan ska ha någon praktik, jag har inte hittat någon bra praktikplats, så är det ett bra tillfälle att ta igen mig i skolan, inga lektioner på två veckor, bara plugg (Y).

Tror jag ska gå på Spanskalektionerna (Så att jag lär mig nån spanska iaf) och tyskalektionerna, sedan bara plugg, ska prata med Emma, hoppas det går att kirra!

Nu ska vi översätta en låt på spanska till svenska, sedan ska vi muntligt förklara för klassen vad den handlar om.. Jag tror jag ska ta ''La Camisa Negra'' av Juanes, lätt text och bra låt, eller vad tycker ni? ;)




Vi hörs och syns snart, CIAO


Jag har inte skrivit på hela lovet, det är bara för att jag är så busig ;}.

Nejdå, jag har ägnat lovet åt min Karl och åt träning, Julia har nämligen gått ner 4 KG!

YES i know, jag är duktig. På två veckor har jag förlorat 4kg, det är alltså 2kg i veckan för er som är lite långsammare.

Jag har en engelska lektion nu så jag har verkligen inte tid för bloggen egentligen, men så att folket vet så är jag tillbaka. Nu är det tillbaka till det normala så nu blir det bloggning every day<3

Roligt att folk har varit inne på bloggen faast att jag inte har bloggat på hela lovet ;) credit till er, CIao dear bloggisar!


God morgon världen, vaknade för typ 20min sedan, och då var jag faktiskt relativt pigg! :) bra Jullan!..

NU ska jag ut och gå i typ en timme, minst. Har mycket att tänka på. Jag börjar kl 10 och jag får skjuts utav mamma :P Vilket innebär att jag kan ta en lång prommis på 1 och en halv timme, har man mycket att tänka på så har man.


Tänkte lägga ut en liten morgonbild på mig här, men jag ångrade mig starkt då jag såg hur jag såg ut, typ som en flottig mullvad, soo not Jullan style.

Nu ska jag ut och gå, gud vad fit jag är, Shululuuu

Får bli den här bilden, gammal bild.


Känner att jag börjar bli trött. Innan kl 10 på kvällen? Japp, Jullan behöver sömn nu när hon tränar som a pig.

Så nu tänkte jag kanske slå på nån liten rulle och börjar varva ner lite, så att jag inte somnar typ halv tolv ikväll. Jag är super sugen på att se den nya ''Alice i underlandet'' och ''Shutter island'', Jag ska se nån av dom under lovet iaf! Det ska jag se till.

Nu ska jag sova, Skönt att man har lite plats i sängen för en gångs skull!

Ciao och god natt mina pussisar!



Spikar jag inte det där tyskaprovet imorrn kommer ingen att göra det, nu har jag tränat 24/7 så nu får jag fan ge mig!

Shulu, Jullan kirrade nya glasögon idag!


oh yes, i know u want me. Köpte två par glasögon, detta är ena paret. De andra glasögonen är lite mindre och lite mer diskreta, men jag gillar dom här mest. Dessa kostade ca 800kr och de andra gick på 1700 kr. Pappa betaalar ;)

Nu ska jag titta igenom tyskan en sista gång, och det här är sista gången jag skriver om tyskan i bloggen! Min blogg håller på att förvandlas till nån slags tysk tjockisblogg! SOO NOT KI.. JULLAN STYLE!


Nyss hemkommen från boxningen, känns aasnajs i kroppen, nu väntar en lättare kycklingsallad på mig i köket.. planerar att besöka den och äta upp den ganska snart.

Tror jag ska skryta lite om hur pumpad jag känner mig,
så att alla tycker att jag är duktig OCH framförallt för att det ska irritera Christina. Jag har typ väärldens träningsverk i mina biceps, seriöst, känns som att mina armar ska explodera när jag rör mig typ. Tack vare den ljuva träningsvärken i armarna så tänker jag inte så mycket på all annan värk jag har, i t.ex. mage, lår, rygg och stjärt. Jag är asduktig helt enkelt som tränar.

Nåja, mitt hej-jag-går-på-en-jätte-jobbig-linje-som-heter-natur liv fortsätter, Min kväll har bjudit på plugg och träning, jag får inte ens pussa på Karl..

AJA min fittness tour fortsätter, lär bli intressant att se resultatet i slutet av veckan, som jag också ska skriva i bloggen ;o, shiit, tänker ni, gud vad intressant. Jamen är det inte lite intressant då? Visar det att min träning och nyttiga mat ger bra resultat kommer ni att vilja veta hur jag gör, det här kan ju bli värsta tjockisbloggen.

Salladen väntar, får se om jag kanske boggar lite när jag ska gå och lägga mig. Är ju begravd i plugg så vi får helt enkelt se hur det blir med den saken :)

På återséende, shululuuu



SHUluu, Godmorgon kära bloggläsare.  <3

Igår blev det inte mkt bloggande för att jag var strängeligen upptagen med plugg, känner mig asduktig som ägnade kvällen åt tyskan, samt lite ScoobiDoo tittande.
enformigt liv?
Lite barndomsminnen man fick eller när man tittade på ScoobiDoo? Jag som kommer ihåg allt mycket läskigare än vad det egentligen var. Hahah det läskiga sjömonstret som såg ut som en sallad med ett öga, otroligt läskigt.

Dagen bjuder på plugg och träning..  Ja men jag blir smartare och fit för BEACH 2010!

Älsklingen var här inatt också, dock blir jag nog ensam ikväll, vilket jag inte ser fram emot. Får väl sitta klistrad vid telen när jag pluggar ;)

Nu måste jag göra mig iordning, får skjuts till skolan! YES!

Just nu.


Shuubro. Nu sitter jag på biologin och väntar på Karl, han kommer och hämtar mig i stan som den lilla toffel han är ;).

Kvällen bjuder på plugg, kanske inte det bästa men med Karl blir allt bra.

Shit, nu börjar biologi föreläsningen, måste kila. CIAO


Hejsan hoppsan. om ca 40 min är det spanskaprov så jag ska passa på att plugga nu tänkte jag, ska bara slänga in ett snabbt inlägg först<3.

Försov mig imorse så att jag bara hann träna i ca 15 min, så ikv måste jag ut och gå. Hoppas att världens underbaraste älskling joinar mig ikväll! Så kan vi plugga gärnet, för tro mig, det behövs.

Så imorrn och ikväll blir det plugga till Tyskan, matteprovet måste jag skjuta upp, helt omöjligt att plugga 30 sidor på en kväll, det är både matte A och matte B i geometri.. Jag känner för att bara gå och lägga mig.

OCH varför sitter jag här?!? Jag har ett spanskaprov att träna till. CIAAAO

Världens underbaraste Karl på ett hörn..


Det är spanskaprov imorrn?!!.. är jag bäst eller? Hur har jag kunnat undgått detta?

Shit the same, Då vet jag vad jag ska plugga ikväll då. Spanska á la Julia hela kvällen.

Imorrn är det spanskaprov
Onsdag matteprov
Fredag så ska jag lämna in labbrapport och vart jag ska praktisera..

Hjälp mig nån?

Inget är klart, matteprovet är typ svårast i världen, och ikväll måste jag plugga spanska. Så jag har bara en kväll på mig till matteprovet.. Jag måste alltså räkna typ 30 sidor matte på en kväll.. Ska jag vara sjuk på onsdag? Jag måste nästan det så att jag får plugga.

Shululu. Jag ska plugga och träna hela lovet. Känns bra!

Längtar som fan till sportlovet nu iaf! Karl och jag firar ju ett år då! :D Älskar min prins mer än allt annat.

Nu ska jag plugga till spanskaprovet, CIAO

Du och jag älskling<3


Nu börjar Julia på sin träning! Under hela Mars ska jag äta och träna som en gud, så ska jag skriva viktminskningen i slutet av varje vecka i bloggen. Ska bli jätte kul att se hur det går! Måste ju verkligen bli fit till beach 2010!

Ni får ursäkta för dålig uppdatering. Jullan var ute i Lördags vilket resulterade i att hon inte alls var någe pigg på söndagen. Låg mest i soffan hela dagen och såg på Mr Snuggles. På kvällen blev det pizza, eftersom varken Karl eller jag kommer kunna äta pizza på över en månad. 

Sov hos älsklingen inatt iaf, tog bussen till bommen så att jag var hemma kl 07.20. Då drack Julia en kopp kaffe, sedan bar det iväg på en timmes morgonpromenad. Duktig som jag är. Nu sitter jag här och äter frukost, Två kokta ägg med yoghurt och kanel. Super gott ;) 

Idag är det idrott + Boxning så idag pumpar Jullan gärnet!  

Näh, nu ska jag ta igen lite kändsiblogg tittande. Bloggar när jag är på skolan ;) CIAO

Beach 2010 here i come!