Men porrFredrik.



HejHopp rubbersnopp! Just nu sitter Jullis på miljökunskapen och efter detta slutar jag!? Inge soft schema idag, börjar kl 08.55 och slutar 11.55. Skööööönt. Dock så väntar teoriplugg, matteD plugg och prommis på mig, så jag har ju det jag gör idag, plus att jag ska jobba ikv. BAaaah. Så jag blir i Njuris ikv, kanske tar prommisen med Evelina, får se om hon vill vara med mig sen.

Så måste jag städa, sy gardinerna och köpa present till Chrissan. Hm, allt i sinom tid säg. Freddyyyy hälsar! Pusshej


Hello boys and giirls! Sitter hos Evis nu och klappar deras sent utvecklade katt, yes u heard me, den växer inte av någon konstig anledning så den är super liten och syyyyper söt. Det var tänkt att vi skulle sova hemma idag, men Karl ville hit så att han kunde dregla lite över ny Forden :) Så vi blir i svala ikväll, lika bra det ;) 

OHIHUOGI, nu ska Putrik ha datan. pussheeejs <3

 

HAHhJA, äcklig bild på mig och Evan :))))))


Igår var Julan ute och sprang med Evan och Emma, känner mig som en pensionär idag eftersom jag inte kan röra mig! :)))) miihiihih, tränad tjej 3000. I helgen ska jag ut och springa igen så det är bara att pepppaa! så nu ska jag ut och gå en sväng, så att man håller igång licksom.

Helgen bjuder på kalas eftersom Chrissan fyller 18! :) Så fredag partar vi loss för henne, dock ska nog inte Julan på krogas för jag är fattig, thats it. Lördag och Söndag spenderas med min babe, Evis och patrik. Kommer bli kiiiiingen. Nä, kaffet kallnar, PussHeeeej.



Heeeejs! Måndag idag och piggare än någonsin! Just nu sitter Julan hos Evis och väntar på att hon ska natta Nova, sedan bär det av på prommis. :)

Helgen spenderades med att jag och Karlan for ner till Nyköping och köpte car, en Ford Fairlane. ;) Så det vart 18.00 tåget ner, framme 23.00, därefter bil till Uppsala där vi skulle sova. Bra tänkte vi, då är vi i Uppsala kl 01.00. ACK så vart inte fallet mina kära vänner, med min pappas lånade gps så gav vi oss ut i Stockholms outforskade marker (iaf för oss), väl i centrala Stockholm så förstod vi att gps'en inte funkade, närmare bestämt när den sa att vi skulle svänga höger mitt på en bro.. Då fick jag aktivera mitt skarpa sinne till att försöka få oss ur Stockholm, det hade varit en relativ lätt uppgift om det inte hade funnits 435638658728 taxibilar ute, och vi åkte ju bara mitt i Stockholm kl 00.00 på en lördags natt, inge folk ute elellellr. Jaja, vi kom fram till Uppsala kl tre och då somnade vi så sött in i vårat super fräscha vandrarhem, som gjorde underbar frukost dagen därpå. (Y) 


Vårat nyinköpta vrålåk, några fina fälgar på den där så! Nä, nu ska Julan och shaka lite fluusk, Pussheeej ! 


Hejhopp! Nu sitter jag i jättendal med min älskling, vi ska myyyysas hela kvällen! Det vi är bäst på helt enkelt (Y).


Imorrn blir det jakt! Korvmackor och oboy here i come!.. Så det blir till att vara uppe med tuppen imorrn, vilket jag inte har något emot, eftersom jag har klivit upp kl 06.00 typ hela sommarlovet. Varför då? Jo för jag är en god kvinna till min kaar och jag kliver upp samtidigt som honom på morgonen så att han inte ska behöva vara ensam :) Han tycker inte om att vara ensam, han tycker speciellt inte om när jag inte har gjort något kaffe åt honom. Så att jag har väl blivit så illa tvungen att kliva upp med honom.

Sååååååååååååå att alla vet så kan jag inte ringa från min telefon! Jag har inte slutat prata med människor utan min tele har gett upp, den vill inge mer nu. Så vill du/ni/han/hon/det nå mig så ring ex antal gånger på min mobil eftersom jag har den på ljudlös, jag tycker inte om höga ljud. ELLER ring på Karlans mobil, han svarar ju iaf :).. oftast.

Efter jakten imorrn blir det selånger ! Titta på skräp är det bästa jag vet, jag ska lätt köpa nått, bara för gamla tiders skull. Puss på er, nu ska jullan kura ner sig brevid sin livsLoove och kika på en rulle!



Gullig som jag är så klev jag upp med karl imorse, kl 05.40 spratt jag omkring i lägenheten. Synd att jag är så lurig så att jag gick och la mig igen när han hade gått, mhiihih ;] Vaknade för uno timma sedan och snart bär det av till körskolan för att ha dubbel körlektion :)(Y) Dagen spenderas med teorin, så att jag får den klarre nångång, har ju teoriprov och uppkörning om en månad.


Helgen har jag ingen aning om hur den spenderas, Karlan vill till jättendal och jaga och jag vill till las stada och kika på selångermarknad. Såklart så ska ju Julan jaga också och äta en korvmacka eller två, kanske så få jag skjuta en skata om jag har tur. ÅÅÅÅHH?PH^ JUSTAJA, Julan shoppade en handväska igår, har velat haft en i tuuusen år men aldrig kirrat det, så jag lägger väl upp ett exklusivt webcam foto av den senare, men nu måste jag kila. PUSSHeej.



Tja tja bloggen, länge sedan nu.

Haft en suuuper bra dag, började med lite shopping med elin, prata strunt etc. Ganska precis när elin åkte så joinade mattan och vi satt och pratade riktigt tantskvaller i flera timmar, mycket trevligt måste jag säga. Vi drack kaffe och 2 liter vatten, vilket resulterade i att Julann blev akut pinkis, så vi gick hem och pinka.

Karl har jobbat hela dagen så jag har gått runt i hemmet och agerat husmor, moppat golv och tvättat strumpor.. diskat har jag gjort också. Nu tillbringas kvällen med älskling, så som jag har längtat! :D Imorrn slutar pruppen tidigt så då ska vi gå och kika på ringar tsm, älskar min prupp ja :).

Sov gott darlings! Pussheej