underbara söndag! Idag har hela familia varit ute och gått i svala, tokigt mysigt. Papi,Mami, Kar,l Moi, Hunden Enzo och Katski Pelle.

Karl ska åka iväg ikväll till MORa :( Vilket sucks, men han kommer hem på tisdag igen för då ska vi iväg till kryyyssning" :D.D:D::D baaah, längtar. Nu måste jag sluta för jag har nada batteri på datorn. Tjarå pUUSS


Julanbulan somnade kl 20.00 igår kväll, var jag lite trött, sliten och less måntro? Känner verkligen hur skolless jag är nu, längtar tysenjättemycket efter lovet, och den 23 åker jag och Karl på kryssning! ÅHÅHÅHÅÅH JAAAAAAA, älskar min bääs <3

Jag har också hört hur det ryktas om att jag kommer att blir bjuden på sushi hemma av min kära bror, är så fallet så älskar jag min bror.

Nu ska jag knapra lite alvedon sedan bär det av till Njuruunda (Y).
Nu ska jag hem, jag orkar inte vara kvar på skolan. Har seriöst ont överallt och jag är dödstrött, tänker spendera kvällen med ex antal alvedon och en säng. Vem vet, jag kanske är rå bakis, drinken igår kanske gjorde sitt. elleellehur.

Nu kom micha och Jonas och tar all min uppmärksamhet. Tjarå!


Japp kära vänner, nu ikväll blev det ett litet krogbesök med älsklingen, perfekt tidsfördriv nu såhär en torsdagskväll :). Nu ska jag skicka in uppgiften som ska in ikväll, ska fixa lite på det finstilta bara. Kan bli riktigt spännande nu efter nån drink. (Y)

Den 16 Mars firar jag och Karl 2 år iaf, så himla roligt att vi har ett liv ihop och jag älskar honom mer än allt, och det vet han. Längtar tills våran lilla kärlekskryssning den 23 feb, ska bli super mypit, längtar till tusen.I love u, now and foevaaah.


Nu sitter jag och drygar järnet på skolan, förstår inte varför jag bara inte går hem? Men jag vill inte gå ut i det kalla vädret, hatar snön, kylan och blåsten. Tänker sitta här och gnälla tills jag är klar med svenska uppgiften, sedan ska jag gnälla lite till, efter det går jag hem och gör lite mat till Karl, om han är snäll det vill säga.

Har nyss gjort kemiprov och det gick väl ungefär som hästavföring, inte bra med andra ord. ÅFHHFPF, nu ska jag skriva om medeltiden HEEEEEEEEEJ.Jag skulle seriöst kunna betala någon för att ge mig loooov, Anna uppdaterade nyss på fejjan om att hon ville ha liite semester, vem var snabb som en haj och kommenterade typ 2 sek efter? Jo Julanbulan och Chrissy. Tror MP09 har mycket plugg nuu, aaajooo.

Jag borde egentligen plugga svenska men jag kände att jag behövde en liten paus, jag läser om medeltiden, vilket handlar i princip om digerdöden och andra otäckheter. Ska vara klart om 40 min så det är bäst att jag rappar på lite.

Jag funderar starkt på att göra en sån här liten frågevecka, inte att ni läsare frågar, absolut inte! Men att jag har en fråga varje dag, typ vem är din bästis, vem var din första kärlek O.S.V. Jag tycker det är jätteintressant när folk gör sånt på sin blogg. Michelle hade det för ett tag sedan, lärde mig massa saker som jag inte visste innan, superdyyperintressant.

Såg på facebook att Fredrik Jönsson ska gå på Model Labb, gud vad roligt att en kille kan gå på sånt också! :D Får väl se om han har förvandlats till tjej nu på måndag. :)

NU skriker verkligen datorn på mig, han är jätte sur över att jag inte skriver på svenskan han lär väl gå i strejk snart stackarn.. Simma lungt!Är jag världens roligaste människa? Eller har jag bara samma humor som mig själv? Hade det funnits en till Julia så hade jag seriöst suttit och asgarva åt henne hela dagarna, bara för att hon är så otroligt rolig och dryg. Jag läser min egen blogg och tänker '' Gud vad rolig jag var förut, varför är jag inte så här rolig nu för? '' Så inser jag att jag fortfarande är så rolig, bara det att jag inser det inte i nuet. Jag är bara mig själv, och fattar inte att någonting jag sa var roligt, förns flera månader efter att jag har sagt det, eller tills nån påpekar det.

Älskar jag mig själv? Läser man texten ovanför är svaret tydligt ja, känner man mig vet man att jag bara skrattar åt mig själv. Jag tar mig själv not so serious, den trenden borde vissa fjortisar haka på, istället för att vara så osäkra på sig själva hela tiden. Jag måste ha grymma föräldrar som har gjort att jag har så bra självkänsla. 

Självkänsla är egenskapen att uppleva sig själv som kompetent att klara av livets grundläggande utmaningar samt förtjänt av framgång och välmående.En sorts självkärlek som gör att du inte "vacklar" om du får kritik. Självkänsla antas av många hänga ihop med om man som barn fått uppleva kärlek eller inte.

Lite copypaste från Wikipedia så att alla vet vad självkänsla är. Jag grinar inte när jag får kritik och jag sätter mig inte i ett hörn och är emo om nånting inte går som det ska, med andra ord har mina föräldrar verkligen lyckats med sin uppgift att uppfostra mig.

Förstår inte vad jag fick allt det här ifrån? Jag kanske i hemlighet älskar mig själv, något jag inte har märkt förns nu ikväll.. runt kl 00.00 fick jag den här insikten, inge trött, ser knappt skärmen längre och mina meningsuppbyggnader är kattbajs. Tror inte jag borde plugga in på natten nå mer, blir så trött, eller nått. Nu ska jag väcka Kallerabbit som har legat och snosat i soffan ca 4 timmar.

Nu blire natten, inte en sekund för tidigt! Puss och Kraam
Hej lovelys! Jag har nyss kastat in en tvätt med smutsiga arbetskläder från Karl, eftersom jag är en sån duktig liten husmor så städar, diskar, tvättar och lagar jag mat åt min man. Han ska dock få diska kaffekopparna som blev kvar efter RRU mötet igår! Det har pojkvaskern lovat och då ska han göra det också.


Nu nalkas det kaffe sedan blir det prommis med gubben min, älskar våra prommisar (Y). Jag föstår inte hur vi kan ha så många samtalsämnen kvar efter 2 år? Alltid pratar vi om allt, hela tiden. Karl är ju som en kärring, älskar att lyssna på mitt tjejskvaller sedan delar han med sig av allt han hör på jobbet osv.. Jag älskar att vi bara blir mer och mer kär i varandra ju längre vi är tsm, vi är så förståndiga som mamma brukar säga.

Nä, Nu ropar spisen efter mig, dags för middag!


Huuuah vilka gamla bilder, måste kirra över de nya på datorn. 16 Mars har det varit VI i dos años.