Hej, här sitter jag. Kl 06.00 klev jag upp, bara för att jag tycker att det är så himla roligt att vara uppe 4 timmar innan skolan börjar. Det är långt att gå så jag måste förbereda mig mentalt menar jag.

Igår tog jag körkort om det var nån som missade det, vilket känns högst osannolikt att nån gjorde, men vem vet kanske det ligger nån kompis under nån sten nånstans och är helt ovetandes. Så gårdagen gick åt till att vara grisnöjd och köra Karlans pickup, vilket var svårt för att bilen är 475843 meter lång, minst. Nä, tackar vet jag mammas rally atos.Från 0-100 på 14 minuter! Det blir till att passa sig när jag befinner mig på vägarna i den här guldiga faran.


Myyy mama! Jag han med en snabbis på gymmet, känns bra men får nog komplettera med en prommis ikv. Annars då? har haft körkort i ca 1 timme, har hunnit med att träna och förska lektionen är typ 3 timmar ESV, Älskar dagen, älskar livet. Nu blir det bara till att plugga jävel på matten, samt göra lite ESV uppgifter så är jag nöjd, eller nja, nu när jag har körtkort så ska jag söka jobb, 57875438 fler jobb blir möjliga när man har körkort! :)

Måste hoppa in i duschen, min lektion börjar om 30 min. Iiiih.


YESSS, ni läste rätt, Julan är numera ett körkort rikare! MAAAAAHAHAHAH Lås in ungarna och håll er ifrån vägarna för Jullan is coming to town!!

Så jävla griskönt att det är över, det är licksom ovissheten som är värst. Jag fick ingen mindre än kuggarJennie som hon nu kallas, dock tyckte jag att hon var supertrevlig, vi pratade om mina svanslösa katter och hennes barn (Y) Charmör som jag är. Efter att hon sagt att jag var godkänd så frågade jag om det var nånting om ville anmärka på, och det ville hon ju såklat inte, eftersom jag är bäääst! ELELELLK.

I helgen skall det börnas Ford iaf, det ska bara spruta gummi på vägen, eller nått.

Nån som vill ha skjuts i helgen? Bara att säga till vettu. För jag är grym. Nu drar jag till gymmet, Pusshej lovers.
Jag struntade i att träna, kändes lite dumt att börja göra sig i ordning för träning när det var typ 1 timme kvar tills jag skulle vara på körskolan, vill inte stressa i onödan. Så nu sitter jag här och dricker grönt thé samt äter my vitamins. Jag försöker att göra mig så lugn som möjligt, jag kan köra, jag är inte rädd. Såna här stunder man kanske skulle hållt på med yoga or something?

AJA, om jag kuggar mig så är jag ju inte den första i världen, detsamma gäller om jag blir godkänd. Vilket som så tänker jag träna efter uppkörningen, kommer att behövas oavsett vad utgången blir.

Ansiktsmasken är på och jag är redo att ta körläraren med storm.

Jag kan köra, jag är inte rädd..Snart kanske ni ser mig börna runt i den här pärlan, why not licksom?


Jag dör, är nervös.. tittar på private practice. Ska gå och träna nu för att försöka calm my nerver.  BAAAH. Ska inte skriva vad jag ska göra iaf jag blir kuggad.. Ooops guess i did. Prata inte med mig idag, klarar jag det så läääär du märka det, om inte så är jag hemma och leker emo, thats it.


Kräks.


Nyss vare å träna ja. Jag har nyss utfört pulshöjande aktiviteter. Call it what u want, jag kunde inte ta på mig jackan själv för att mina armar skakade så mycket. Skryt skryt skryt, jag sitter egentligen och äter glass med 1 liter chokladsås och skrattar åt alla på gymmet medans jag badar i bearnaisesås. Det kommer komma fram förr eller senare så det är lika bra jag erkänner.

Nu sitter jag här ny duschad och peppad! woopw wowowp, nehe, men joho. Jag är ju glad för jag ska på husvisning, är verkligen super nyfiken. Resten av kvällen ska jag plugga, lite mindre peppad inför det kanske.. Vi sover nog i svala inatt, jag och prinsen/ hönan/ älsklingen/ gubben. Han verkligen älskar när jag kallar honom för hönan, vettetusan vad jag kan ha fått det ifrån :] men jag kallar honom för det, jag menar för en två meter lång kaar så finns det väl inget mer passande smeknamn?

Han kallade mig för tuppen för att ge igen, då blev jag arg >:(

Nä nu måste jag sluta vara så seriös hela tiden, blir ju så stelt licksoom.

Nu ska jag ta på mig deo och skyyyyyynda mig iväg! :) Pusshej


Hejhopgumisnop.

Jag är nyss hemkommen efter en dubbel körlektion som gick bra, tycker moi iaf, skulle träna på att läsa skyltar bättre, eftersom jag tycker att E14 och E4 är samma sak tydligen (Y) Mehe, men annars lugnt. Peppar som tysan inför uppkörningen imorrn, kommer säkert att köra in i en vägg eller nått eftersom jag är så nervös. Meheee.. Ingen skola idag för jag var på körlektionen istället, tänkte pipa iväg och träna nu, plugga lite sedan bär det av på husvisning!:D::D:D;klnjdf happy happy girl.

Inte för att det betyder att vi kommer att köpa det, men man kan ju alltid drömma.  

Huset vi ska kika på idag.Uuuuuuh, vill ha, vill ha, vill ha.... Nej, nu får jag ta och dricka upp mitt kuffe och dra till gymmet. PUSS!


Nyss hemmkommen från mitt stenhårda gympass! WAAARAGHH. Så hårt tränade jag. Nä, inte riktigt, jag tränade typ bara kondition, och lite bröst. Kommer ha grismycket träningsvärk i mina arma ben imorrn iaf, både sprang och cyklade like a pig. Fick upp pulsen till 200, medel 185. inte dåligt hackat av en sjuk höna.. eller vad man säger. Det tyder dock bara mest på att jag är den mest otränade människan i världen, men svettig blev jag i alla fall.

Nu sitter jag med en ansiktsmask och lyssnar på Enya, ska fösöka stressa av nu såhär på kvällskvisten, jag är jätte dålig på att varva ner på kvällarna vilket leder till att jag får svårt att somna and shit. Men ikväll ska Julan sova som prinsen på ärten, så att jag kan kliva upp tidigt imorrn och träna! :)

Som jag sa i föregående inlägg så fixade jag teoriprovet imorse, men det var inte det enda jag gjorde. Jag tog nämligen kort till körkortet! Och gud nåde att stackars poliser och dylikt som kommer måsta titta på mitt körkort, jag ser helt borttappad ut på kortet, helt lost, naked, exposed skulle man kunna säga. Så jag tog ett kort på datan nu så att ni kan titta här så länge, tills jag får körkortet. Then u will know what im talking about.. yao.


Jag vart lättare överraskad när bajshytten tog första kortet, den tar tre kort, och på de andra två så vred jag huvudet förmycket ihopp om att naila någon snygg pose. Så detta var det enda jag fick ta. Ähh, jag ska ju bara ha kortet i tio år, lurre ju.


Yes, nu ska fläsket iväg och röra lite på sig, har druckit lite kuffe så nu måste jag powra lite så att jag sover gott ikv :)). Har asmkt plugg så fattar inte varför jag sitter här för? Försöker jag kanske heelt omedvetet att skjuta upp min träning?? Nääää, inte jag inte. Drog ett asroligt skämt idag också som jag tänkte skriva här, synd bara att jag glömde bort det..

Aja, händer mycket i mitt liv känner jag.

Imorse så kirrade jag teoriprovet iaf, jag kan inte låtsats att jag inte är nöjd för det är jag. Jag satt i 45 min och intalade mig att jag skulle få underkänt så att jag inte skulle bli så ledsen ifall jag fick det! :) Dock såå var ju lyckan total då jag blev godkänd, mehhehehehhehehe.

nej, nu måste jag pipa, kan ju inte sitta här och mögla hela dan.