Födelsedán!


Hejhå! Idag har bulan fyllt 19 år! Det har jag firat med mina nära och kära, och för att vara helt ärlig är det en av de bästa födelsedagar jag haft, har verkligen haft en underbar dag på alla sätt!

Började dagen med frukost på säng av smulan, eller ja, frukost och frukost en macka med gammal ost på och en gigantisk kopp té. Jag dissade mackan men sörplade förnöjt i mig téet. Jag tog guldägget in till skolan och betalade parkering endast en timme, fast jag hade 2 timmars lektion, dumt. När det har gått 30 min över tiden så bestämmer jag mig för att springa till bilen eftersom jag vet att lapplisorna är i farten innan kl 16.00. Vad tror ni jag ser? Två parkeringar innan min bil står en lapplisa och skriver ut böter! Då fick Jullisbullis eld i rumpen iaf, fort som fan låste jag upp bilen och racade därifrån. Hade jag kommit 2 minuter senare så hade jag fått böter på ca 800 riksdaler, Gud kanske är snäll idag för att det faktiskt är min födelsedag? :D Tur hade jag iaf.

Väl hemma så började jag styra och ställa inför kalas. Min kära mor kom och hjälpte mig, jag är ju inte riktigt vuxen, eller jo det är jag ju.. men min mamma får gärna komma och hjälpa mig på mitt fyrtiokalas också! Kl 15.00 anlände Papi med ingredienser till smörgåstårtan, å nu snackar vi smörgåstårta! Smörgåstårtan tog upp en hel bakplåt och var tre våningar hög, Toppad till bredden med laxrosor, räkor, ägg och skagenröra. När vi var färdig med denna magnifika skapelse (som tog ca 2 timmar att göra) så ställde vi ut den på bron. Alla hade hjälpt till att göra den, jag, Karl, mamma och pappa, alla hade lagt ner en liten bit av sin själ i min födelsedagstårta för att den skulle bli så perfekt som möjligt.

Förstår ni då min fasa, min förskräckelse, min dödsångest (!) då jag ser vårat mästerverk ligga på bron.. upp och ner....

Jag kände hur själen slets itu och inte ett ljud kunde uttalas från mina läppar, jag kände mig tom, naked, exposed.. jag springer in och grinar på mamma att tårtan har stälpt, vi springer ut och tittar förfärad på den.
Dock med sammarbete och en vilja av stål lyckades jag och mami att vända tillbaka den på plåten! Den var helt inplastad så ingenting av tårtan tog i bron men den blev väldigt.. platt.. och sne. Jag som tänkte ta en bild och lägga ut på facebook för den såg så smarrig ut! Det går inte alltid som man vill helt enkelt, men god var den endå! T.o.m så att mina gäster ville testa tappa-tårtan-upp-och-ner-på-bron metoden eftersom den blev så sjuuukt god och saftig. Nomnom.

Jag fick också vääldigt bra presenter, är verkligen jättenöjd! Både pengar, sprit, smycken, blommor mm. Har fått en ny hobby av min svärmor, att göra dekorativa cupcakes. Verkar hur roligt som helst, ska nog fara iväg imorrn och köpa lite mer grejjer så jag kan baka i helgen. Jag kanske ska baka till studentävlingen på tisdag? Tål att tänkas på. Fick också världens vackraste halsband av Karl, ett hjärta i vittguld med en diamant i, aldrig ägt ett sånt fint och kärleksfullt smycke. Jag älskar min Karl! Jag fick även en heldag på stan av mamma och pappa, något de kommer att ångra då jag kommer att ruinera dem! MOAHHAHAHA.. Nä men jag ska shoppa mycket kläder :)

Nu på kvällskvisten så åkte herrskapet hem, förutom mamma och pappa som blev kvar. Pappa somnade med Karl i soffan, de ligger väl och skedar i detta nu skulle jag tro, mami och jag la oss i sängen och tittade på cupcakes recept och surrade dynga. Mamma åkte hem och lämnade Pappa i soffan, eftersom han såg så söt ut, något jag betvivlar starkt. Så nu ligger min sambo och snarkar ikapp med min pappa i vardagsrummet, kan ju bara konstatera att de kommer bra överens och att vår soffa är tokskön.  

Jag känner mig väldigt tillfredställd med livet.

Är det någon som vill baka med mig i helgen så kan nu ju skrika till, kommer ha vääärldens coolaste stuff att dekorera med! :)

Nu ska jag gå och ta tillbaka min sambo, sedan blir det kel och natta! Pusshej!


Omnia vincit amor - Kärleken övervinner allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback